File Server Fails while saving settings [SOLVED]

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
kevin_js
Posts: 25
Joined: Mar 15, 2013 4:47 am

File Server Fails while saving settings [SOLVED]

#1 Postby kevin_js » Mar 25, 2013 9:17 am

hi

I have problem with my file server fails while saving settings: Here is details:

--------------------------------
Have 2 servers to update.

ID=1 Ser_xfs...OK
ID=3 Fl_server...FAILED!


Done.
1 servers failed to update.

Back to Site Settings

----------------------------------------------------

Any help
Thanks
Last edited by kevin_js on Mar 27, 2013 4:54 am, edited 1 time in total.

ankurs
Posts: 1053
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#2 Postby ankurs » Mar 25, 2013 9:47 am

check if that server has free space & if xfileconfig is corrupted or not

kevin_js
Posts: 25
Joined: Mar 15, 2013 4:47 am

#3 Postby kevin_js » Mar 25, 2013 9:51 am

ankurs wrote:check if that server has free space & if xfileconfig is corrupted or not


My Fileserver

Hard drive SSD Intel SSD 320
2x 120GB SSD
SATA3 2x 2TB

I have uploaded only 6 files of 4gb; How can I check xfileconfig corrupted or not??

admin
Site Admin
Posts: 1752
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#4 Postby admin » Mar 25, 2013 9:53 am

You'd better really check disk space with "df" instead of telling that you "just uploaded 6 files". Because your 6 files may go to the wrong place (when your additional drives mounted not to the root).

kevin_js
Posts: 25
Joined: Mar 15, 2013 4:47 am

#5 Postby kevin_js » Mar 25, 2013 10:09 am

admin wrote:You'd better really check disk space with "df" instead of telling that you "just uploaded 6 files". Because your 6 files may go to the wrong place (when your additional drives mounted not to the root).


it shows

[email protected] [~]# du -sh /home
3.9G /home

Also there is another problem with remote uploading:
" The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading."

kevin_js
Posts: 25
Joined: Mar 15, 2013 4:47 am

#6 Postby kevin_js » Mar 27, 2013 4:54 am

SOLVED..

Probably it was because of connection problem from main server to file server; And solved by;

1) Allow 'Generate direct links' to all users ( I edited Download1.html to hide direct link from users other than Premium )

2) Edited my.cnf according to my dedicated server config

3) Edited Apache config- changed server limit & Max Clients to higher value.

Thank god !! my site is working without any problem now..!!!!

cooly
Posts: 6
Joined: Jan 19, 2013 7:06 am

#7 Postby cooly » Aug 26, 2016 1:47 pm

i also have same problem...


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest