Search found 9 matches

by missup
Nov 27, 2009 4:02 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: generate download link with deffrent port website
Replies: 9
Views: 2385

oh just crossed my mind, how if i have many servers ? like
if {serverhostname} then goes to serverhostname:8000

anyway as i remember there is no htdocs_url config in fileserver
by missup
Nov 27, 2009 3:54 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: generate download link with deffrent port website
Replies: 9
Views: 2385

thanks naga! will try it when get back home!
by missup
Nov 27, 2009 8:32 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: generate download link with deffrent port website
Replies: 9
Views: 2385

anyone success with it?
by missup
Nov 26, 2009 8:21 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: good datacenter for file hosting
Replies: 33
Views: 6176

cant understand the language, i go to the english one which ovh.co.uk and it restrict buyer from uk only.
Yes i admin they have good price, but i believe they would cap bandwidth after certain usage.
by missup
Nov 19, 2009 4:15 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: good datacenter for file hosting
Replies: 33
Views: 6176

good datacenter for file hosting

hey, anyone know good datacenter that offer unmetered bandwidth but with a good speed and connection ?
by missup
Nov 12, 2009 10:17 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: abuse download points system
Replies: 2
Views: 1095

abuse download points system

hello,
is there any way to make the point added after the download finish ? as i see there're a user with many files and he just click on download link then disconnect and move to other link.
by missup
Nov 01, 2009 3:07 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: upgrade to v1.6 then got problem
Replies: 4
Views: 1442

today suddenly the script messedup and get error when i upload files, it says file not found and i see it goes to status.html
been hours tracing the problem but couldnt find one, perhaps anyone could share a bit ?
by missup
Oct 30, 2009 1:34 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: upgrade to v1.6 then got problem
Replies: 4
Views: 1442

its so strange, when i upload the cgi and .pm in binary i got an error but if i upload in ascii everything is fine.
i use filezilla here
by missup
Oct 30, 2009 12:57 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: upgrade to v1.6 then got problem
Replies: 4
Views: 1442

upgrade to v1.6 then got problem

i got internal server error after upgrade to version 1.6, any idea how to fix it ? i have chmod 755 all cgi files but no luck. here the apache log info [Thu Oct 29 19:48:25 2009] [error] [client x.x.40.38] Premature end of script headers: index.cgi [Thu Oct 29 19:48:25 2009] [error] [client x.x.40.3...

Go to advanced search