Search found 20 matches

by lizshare
Mar 04, 2010 3:54 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How do I add a translation flag?
Replies: 2
Views: 1218

How do I add a translation flag?

Hey,
I've translated my system to my language.
Now i'm looking on how to add the translation flag to the right up corner.
Any idea how to do it?
Thanks!
by lizshare
Mar 02, 2010 4:23 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Video mod Isn't working after upgrade
Replies: 0
Views: 873

Video mod Isn't working after upgrade

After I've purchased the Ads mod and HeyWatch mod
The new video's i'm uploading doesn't work , it wont play it.
The old videos do work but no ads are there.

I'm really desperate and exhausted from this.

Please help ASAP.
by lizshare
Mar 02, 2010 12:33 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Problems with Ads overlay and HeyWatch mods
Replies: 1
Views: 888

Problems with Ads overlay and HeyWatch mods

I've installed the new system, and installed heywatch mod (didn't receive anything to install from Ads overlay) and now when I check the box in the mods setting area it says everything "ok" and when it gets back to the settings section it keeps being unchecked and just wont work. everythin...
by lizshare
Feb 27, 2010 2:03 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: I've purchased the ads on video mod
Replies: 3
Views: 1278

Can you please be more specific?
What do you mean by adblock?
I've purchased the mod that gives me the possibility to enter ads to my videos . But I just can't understand where and how to do it.
by lizshare
Feb 27, 2010 2:00 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Can't find the new mods i've purchased anywhere
Replies: 2
Views: 1040

I've already got the confirmation for the payment and the new license key.
The new features just doesn't show up on my admin mod panel.
by lizshare
Feb 26, 2010 11:22 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Can't find the new mods i've purchased anywhere
Replies: 2
Views: 1040

Can't find the new mods i've purchased anywhere

I've purchased the 2 new mods and changed the license key but I can't find them anywhere in the "Settings" , "Mods" area. I've followed the instructions of HeyWatch and copied the files but can't see these mods anywhere.

Please help
by lizshare
Feb 26, 2010 11:07 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Sites using XFileSharing Pro
Replies: 118
Views: 72228

by lizshare
Feb 26, 2010 7:50 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: I've purchased the ads on video mod
Replies: 3
Views: 1278

I've purchased the ads on video mod

And I can't see it my website mod section.
Can anyone please advise?
Thanks!
by lizshare
Feb 25, 2010 12:40 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Points for uploader by a premium purchase - Possible?
Replies: 3
Views: 963

Points for uploader by a premium purchase - Possible?

I want to reward an uploader with certain points or $ for every premium registration I get from his uploads. is that possible? It'll be great. thanks!
by lizshare
Feb 24, 2010 12:41 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Hebrew Language Fonts Problem
Replies: 1
Views: 926

Hebrew Language Fonts Problem

Hello, When I try to upload with my system hebrew fonts the system just automatically changes the file name to _____ instead of the real hebrew filename. its highly important for me to keep the real name for SEO reasons and many more. please advise. An example: http://lizshare.net/bh8xsdbibuqw/_____...
by lizshare
Feb 23, 2010 7:49 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Direct Link Generation Problems!
Replies: 4
Views: 1529

What files or directories I should look for? what paths?

Thanks.
by lizshare
Feb 20, 2010 12:47 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Direct Link Generation Problems!
Replies: 4
Views: 1529

Direct Link Generation Problems!

Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
(ERROR:mkdir)

This happens when I try to generate a link with my system..
Sometimes it does generate the link but very often it wont..

Please help because server load is extremely heavy with it.
by lizshare
Feb 14, 2010 8:56 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Video Mod Isn't working
Replies: 8
Views: 2175

I've paid for these mods.
If I wont get a reply soon I'll ask for the money back.
by lizshare
Feb 14, 2010 8:52 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Video Mod Isn't working
Replies: 8
Views: 2175

No.
Support is horrible.
I've sent an email 2 days ago with no reply.
by lizshare
Feb 14, 2010 12:30 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Video Mod Isn't working
Replies: 8
Views: 2175

Now it's only plays .FLV ..
Any idea how to get the .AVI thing work?
I need it asap!

Go to advanced search