Search found 44 matches

by stunna
Mar 25, 2011 6:18 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Upload Error
Replies: 5
Views: 1586

You maybe right, thank you for trying to assist.i would agree completely but I also get that message when I try to remote upload a non-direct link.It is not an apache error becuase it would be in the logs.it is a script error,but we are not able to find it,or a solution. Not sure if maybe increaing ...
by stunna
Mar 24, 2011 4:38 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Upload Error
Replies: 5
Views: 1586

Check your web server logs. Looks like something wrong with your installation. We have checked all logs and there is no such error being thrown.The installation was not done by us, but all URL's fully qualified. Is this a perl error, reasearch on the internet shows it is, but we do not see a fix.an...
by stunna
Mar 22, 2011 8:05 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Upload Error
Replies: 5
Views: 1586

Can i get an answer please??
by stunna
Mar 21, 2011 8:00 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Upload Error
Replies: 5
Views: 1586

Upload Error

when I upload files I sometimes get this error.Can anyone tell me how to solve this, or what it means?

Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
()()()
(400 URL must be absolute )
by stunna
Feb 12, 2011 12:37 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Webmoney
Replies: 0
Views: 861

Webmoney

Having trouble setting up webmoney.Can someone assist me, I will pay for the help.Send IM
by stunna
Jan 07, 2011 8:17 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: remote upload
Replies: 1
Views: 935

remote upload

Does anyone know how one would remote upload from fileserve or megaupload to xfs?
by stunna
Dec 29, 2010 3:44 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Template error
Replies: 3
Views: 1336

make sure the paths to images and stylesheets are absolute bad: img src="images/hello.jpg" this will give http://domain.com/images/hello.jpg on your main page, but http://domain.com/user/images/hello.jpg on the user page solution: img src="/images/hello.jpg" or img src="TMP...
by stunna
Dec 25, 2010 12:18 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Template error
Replies: 3
Views: 1336

ANY idea about this?
by stunna
Dec 24, 2010 8:31 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Template error
Replies: 3
Views: 1336

Template error

Hello Folks, We need urgent assistance here please.When we access our site via a normal link it shows fine http://www.domain.com/fdfdsew but when we access the site via the URL with user name in the middle, it shows the site funny.www.domain.com/stunna/fdfse Can anyone help me with this issue please...
by stunna
Oct 11, 2010 1:06 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: software error
Replies: 6
Views: 2221

Help here, please suggest a fix.
by stunna
Oct 07, 2010 1:30 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: software error
Replies: 6
Views: 2221

PilgrimX182 wrote:Probably your apache is behind nginx or some other reverse proxy so script can't figure out user IP.

Contact [email protected] with FTP or SSH details, will try to fix this.



No reply?
by stunna
Oct 06, 2010 4:10 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: software error
Replies: 6
Views: 2221

bump
by stunna
Oct 05, 2010 7:27 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: software error
Replies: 6
Views: 2221

Yes this is true.We are using nginx .I am part of a platinum support, and we manage/monitor a clients server that utilizes your wonderful script, but we have minor issue that I am seeking assistance to resolve.It would be easier to help here because we would have to get permission from the client an...
by stunna
Oct 03, 2010 9:39 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: software error
Replies: 6
Views: 2221

software error

Users can access my site but some users when trying to download get. Software error: Can't exec: Column 'ip' cannot be null at /var/www/cgi-bin/index.cgi line 2630 For help, please send mail to the webmaster , giving this error message and the time and date of the error. \ How can I resolve this? Pl...
by stunna
Sep 27, 2010 7:11 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: TWITTER
Replies: 3
Views: 1212

I changed the Net folder from my version to one that is in 1.8 but it still doesnt work, is there anything else I need to copy or change?

Go to advanced search