Search found 28 matches

by 200299
Aug 13, 2012 10:06 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Need new Payment Methods
Replies: 477
Views: 107341

Hi randy i need help with integrate.Thank

HiPay blocked my account after 7 days
by 200299
Mar 25, 2012 11:21 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Problem with MP4mod
Replies: 8
Views: 1741

The problem is that when you pay for something, it should work. If you pay 80USD for MP4 mode, I expect that I will install and operate. And not that I would look for people I have it put into operation. And again I have to pay them. I think that in Sibsoft I paid enough money for everything and tha...
by 200299
Mar 25, 2012 11:08 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Problem with MP4mod
Replies: 8
Views: 1741

The problem is with support from Sibsoft, this support is very bad (reluctance on their part)


Now I would probably use a different script, but unfortunately I already xfilesharingpro was a lot of money

Sorry for my bad english
by 200299
Mar 24, 2012 7:15 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Problem with MP4mod
Replies: 8
Views: 1741

OK thanks

now its ok,but now can not play mp4 files in nginx (player
says video not found or denided),download mp4 (404 not found)

does anyone have any advice?

Thanks
by 200299
Mar 22, 2012 11:21 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Problem with MP4mod
Replies: 8
Views: 1741

Problem with MP4mod

MP4mod does not work.I add an error in the video conversion Please help me.Thanks /var/www/clients/client0/web1/cgi-bin# ./enc.pl (00005)(qqkvo3bjny5h) FILE:/var/www/clients/client0/web1/cgi-bin/uploads/00005/qqkvo3bjny5h (624 x 352)(2611 secs) ffmpeg version git-2012...
by 200299
Feb 10, 2012 5:01 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How to configure Apache ?
Replies: 19
Views: 5675

Dulci wrote:where did you buy you servers "?


how this relates to setting?
by 200299
Feb 10, 2012 2:29 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How to configure Apache ?
Replies: 19
Views: 5675

I have one main server and two file servers

HP ProLiant DL120

Debian 6 32bit
16GB RAM
4 HDD x 1,5 TB SATA3, 7200rpm, 6Gb/s, 64MB cache
connection 2Gbit/s

one moment connection 600-800 users/one file server

traffic daily 5TB - 10 TB from one server
by 200299
Feb 09, 2012 10:00 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How to configure Apache ?
Replies: 19
Views: 5675

its not good

still connecting and download error :-(
by 200299
Feb 09, 2012 5:33 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How to configure Apache ?
Replies: 19
Views: 5675

How to configure Apache ?

Hi How best to set up apache to 500 users online? You advise someone? I still have a message *500 time out* You can not upload and download StartServers 3 MinSpareServers 2 MaxSpareServers 10 ServerLimit 550 MaxClients 550 MaxRequestsPerChild 4000
by 200299
Jan 25, 2012 10:21 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Catalogue visible only for premium user
Replies: 0
Views: 754

Catalogue visible only for premium user

Please advice how to make a catalog only for premium users

thanks
by 200299
Jan 24, 2012 10:01 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: How to change $ with this € ?
Replies: 5
Views: 1859

which file must be change this?

please help
by 200299
Jun 20, 2011 6:43 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: htdocs URL accessibility: ERROR
Replies: 5
Views: 2412

error

I have the same problem

Someone help me?

Thanks
by 200299
May 20, 2011 11:11 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Thumbails and Watermark is not visible
Replies: 6
Views: 1628

200299 wrote:
admin wrote:You need to install mplayer


Thanks

the catalog is already everything is OK
But I have a problem. Why do I not see the video watermark. Image
mod I bought


Help me please
by 200299
Apr 29, 2011 4:24 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Thumbails and Watermark is not visible
Replies: 6
Views: 1628

admin wrote:You need to install mplayer


Thanks

the catalog is already everything is OK
But I have a problem. Why do I not see the video watermark. Image
mod I bought
by 200299
Apr 28, 2011 2:49 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Thumbails and Watermark is not visible
Replies: 6
Views: 1628

All I have installed, but thumbails in catalogs can not see
Uploading only avi videos. On another server, everything is fine

Go to advanced search