Search found 12 matches

by Morpheus2002
Jan 28, 2012 1:53 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: ffmpeg mod stopped working!! Need urgent help!
Replies: 3
Views: 1160

glumbo wrote:kill the enc.pl process to get ffmpeg running again


I have no enc.pl running.

PS: fixed the download issue already
by Morpheus2002
Jan 25, 2012 4:19 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: ffmpeg mod stopped working!! Need urgent help!
Replies: 3
Views: 1160

ffmpeg mod stopped working!! Need urgent help!

I noticed a few weeks ago, that the mp4 encoding mode stopped working. Today I noticed, that nothing can't be downloaded from the website. Either the player don't work. Always got the error "file not found". But the files are there! I hope some of the admins will read this and help ASAP. I...
by Morpheus2002
Jan 25, 2012 3:04 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: MP4 conversion mod stopped working
Replies: 1
Views: 1112

same here ... and no one answering my emails :(
by Morpheus2002
Oct 07, 2011 9:08 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

Looks like we're not getting your emails. As per errors in your first post - you have DNS problems. I sent another email right now from the email adress [email protected].com. Please check your spam folder. My Server provider couldn't help me, because he needs more information about DNS problem. Pleas...
by Morpheus2002
Oct 06, 2011 6:55 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

I wrote already another 10 emails and still no answer :(
Admin, please help me!!!!!!1
by Morpheus2002
Sep 28, 2011 10:00 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

I wrote an email some days ago ... still no answer ...
I think admins should check the spam folder :)
by Morpheus2002
Sep 26, 2011 10:46 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

PilgrimX182 wrote:Email to [email protected] with server access details, we will take a closer look.


The point is, that I already written 10 e-mails and got no answer. That's why I'm asking here.
by Morpheus2002
Sep 26, 2011 1:03 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

I'm still having the problem :(. Can someone help me? I will pay for the work.
by Morpheus2002
Sep 20, 2011 6:19 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

How do I check this?

Ps: I also need your help with upgrading to v. 1.9 and resolving some other issues. If you can help me please write a PM.

Thanks!
by Morpheus2002
Sep 20, 2011 6:05 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

It's http://rapidload.org for both.
by Morpheus2002
Sep 20, 2011 1:29 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

Nobody has the same issue?? :(

Are some admins here? I'm trying to write an email, but get no answer.
by Morpheus2002
Sep 16, 2011 8:05 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: api.cgi error
Replies: 12
Views: 3357

api.cgi error

Hello everybody! I get recently some strange errors. If I try to import files, that were manually uploaded to the server, I get this one: The requested URL /cgi-bin/api.cgi was not found on this server. If I try to edit server settings and save them I get this one: Fileservertests: api.cgi: ERROR &#...

Go to advanced search