Search found 23 matches

by ryuchix
Oct 18, 2012 1:32 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: Premium accounts
Replies: 2
Views: 1060

Go to users and choose your own account. and put this on you the Premium Expiration form. 2020-01-10 10:10:10. lol
by ryuchix
Oct 18, 2012 1:30 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

yea. coz i hired someone to optimized my apache and settings.
thanks for the time anyways
by ryuchix
Oct 16, 2012 5:23 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

upload4free.co
by ryuchix
Oct 16, 2012 10:19 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

by the way, all my videos are in .mp4 format. and most of them are 24 mins long.
by ryuchix
Oct 16, 2012 8:06 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

I see. So the problem isnt on my settings but on the video itself?

But why sometimes my xfilesharing website takes time to loads?
by ryuchix
Oct 16, 2012 5:39 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

how about the 2nd pic i provided? any feedback?
by ryuchix
Oct 16, 2012 2:37 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

im not really good on server, specs, commands etc. I googled how to install ATOP and i think i successfully installed it thru yum. On SSH i type atop and this one appears
http://s13.postimage.org/g20z45bdj/top.png

or am i missing something?
by ryuchix
Oct 15, 2012 11:09 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

its 1gbps port server is in netherlands

heres my ATOP
Image
http://s16.postimage.org/g2m3vd69x/atop.png
by ryuchix
Oct 15, 2012 3:13 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: video lag
Replies: 14
Views: 1640

video lag

i just want to ask what is the problem why my videos play too long to start?. Usually it took 1 minute to start the video playing. I only have 1K videos stored and only getting 100 real time users (based on google analytics). my server is 2x Intel Xeon 5620 2.40GHz 48 GB DDR3 RAM sometimes the site ...
by ryuchix
Aug 21, 2012 8:39 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: moving files from different fileserver
Replies: 9
Views: 2302

moving files from different fileserver

Hello, I dont know if its possible, All my files are mp4. all of them are videos. Can we move files from main server to another fileserver? The video code will be still the same? Currently i have 2K vids on my main server, i want to move at least 500vids to my new fileserver. if so, how to do it. Th...
by ryuchix
Aug 06, 2012 1:22 am
Forum: XFileSharing Pro
Topic: videos not playing
Replies: 12
Views: 1920

working now. i think i messed something with my old backup. i downloaded and reuploaded everything.

thanks PowerChaos your tips helped me a lot and ankurs.
by ryuchix
Aug 05, 2012 7:05 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: videos not playing
Replies: 12
Views: 1920

i reuploaded the files thats why its down. I was thinking maybe the backup files were not properly uploaded. and also ankurs says that i broke something. so decided to reupload everything. go to files table , change server id 1 to server id 2 i check the database from the old domain, and i check the...
by ryuchix
Aug 04, 2012 9:59 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: videos not playing
Replies: 12
Views: 1920

i moved the files as soon as the license transfer was done.

I think the database and files are fresh and its an exact copy from the old domain.
by ryuchix
Aug 04, 2012 9:14 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: videos not playing
Replies: 12
Views: 1920

its not the player problem. as you know, i moved to a new domain yesterday. so i backup the files and uploaded it to a new domain. now the backup files are not working, they wont play anymore. videos play if i upload a new one. the problem is the files which is like 2K vids are not playing anymore. ...
by ryuchix
Aug 04, 2012 1:26 pm
Forum: XFileSharing Pro
Topic: videos not playing
Replies: 12
Views: 1920

not working. still not playing.

Go to advanced search