Search found 12 matches

by Ugly Mau
Jan 27, 2010 5:59 pm
Forum: XUpload
Topic: Illegal character
Replies: 3
Views: 3175

I'm trying everything, the problem remains the same.
When I send the form gives me this error in the console of Firefox: "pass_required is not defined"
I did not set a password to upload ...

Suggestions?
by Ugly Mau
Jan 26, 2010 11:25 am
Forum: XUpload
Topic: Illegal character
Replies: 3
Views: 3175

I tried to do both those things suggested, but the problem remains unchanged.

Thanks
by Ugly Mau
Jan 26, 2010 10:53 am
Forum: XUpload
Topic: Illegal character
Replies: 3
Views: 3175

Illegal character

hi I have a problem with a page that uses XUpload, this has been moved from one server to another. The first server everything worked correctly, after the exchange server has stopped working. The two servers are identical, same path, same permissions set (755. Cgi etc) ... The page returns this noti...
by Ugly Mau
May 05, 2009 2:29 pm
Forum: XUpload
Topic: Integration with jQuery framework
Replies: 11
Views: 11615

Ok, just to understand if this change causing other problems ...

I have the version 2.6 pro, in the version 3.0 this conflict is resolved?
by Ugly Mau
May 05, 2009 10:53 am
Forum: XUpload
Topic: Integration with jQuery framework
Replies: 11
Views: 11615

Hello,
The solution proposed by philwareham is correct?
We can use it as "official"?

Thanks
by Ugly Mau
Apr 21, 2008 8:18 am
Forum: XUpload
Topic: Charset
Replies: 10
Views: 4808

in the page where recovery the data, than then I insert in the
database.

In the example that I have put, recovery the data with

echo $_post['text_form' ];


Thanks
by Ugly Mau
Apr 18, 2008 6:05 pm
Forum: XUpload
Topic: Charset
Replies: 10
Views: 4808

To understand the problem, experienced to put this text "qwerty èkààyhò" in this page that I got ready yourselves, the letters "à" go out with "?"

http://www.aziendevenete.com/prova_cgi/form.php

Thanks
by Ugly Mau
Apr 18, 2008 3:37 pm
Forum: XUpload
Topic: Charset
Replies: 10
Views: 4808

Hello

The problem persists, also planning the chartset utf8 them the characters "à" do not come recovered from the form

Some suggestion?

Thanks
by Ugly Mau
Apr 01, 2008 8:26 pm
Forum: XUpload
Topic: Charset
Replies: 10
Views: 4808

Sorry, my question was not much precise one.

My problem is in the shipment of the data, some letters does not
succeed to recover them after the shipment of the form.
it is possible to indicate as the text sended in the form must be
codified?

Thanks
by Ugly Mau
Mar 31, 2008 4:52 pm
Forum: XUpload
Topic: Charset
Replies: 10
Views: 4808

Charset

it is possible to indicate the charset of the text? As an example UTF-8
I have problems with letters àèò

I use xupload pro 2.6

thanks
by Ugly Mau
Aug 30, 2007 12:24 pm
Forum: XUpload
Topic: Load not obligatory
Replies: 4
Views: 3553

Works perfectly

Thanks
by Ugly Mau
Aug 30, 2007 9:25 am
Forum: XUpload
Topic: Load not obligatory
Replies: 4
Views: 3553

Load not obligatory

Hello

I use the "Pro2.5"

I have the field of upload within a form, is possiblie leave the field of upload not obligatory?

Why to every submit of the form it wonders a file to load...

Thanks

Go to advanced search