Search found 5 matches

by Usagi
Nov 01, 2006 8:44 am
Forum: XUpload
Topic: Feature Request
Replies: 34
Views: 33535

Upload Resume

After having a user attempt to upload a 79 meg many times, all unsuccessfully, a resume would be an excellent help.

The best my user was able to do was 50 meg of the 79 meg

Usagi
by Usagi
Aug 30, 2006 8:53 pm
Forum: XUpload
Topic: Windows Server
Replies: 5
Views: 6359

With these changes this happens: The uploading popup appears but it contains nothing. After about 10 seconds the uploading bar and text appear. By that time about 7 megs have already been uploaded so the progress bar is useless for any files under 7 megs in size. When uploading a larger file (255 me...
by Usagi
Aug 29, 2006 8:33 pm
Forum: XUpload
Topic: Windows Server
Replies: 5
Views: 6359

The popup appears but is completely white for a few seconds then "Transfer Complete" appears. I changed the location of the perl in the two cgi files and obviously perl is working or the popup would not appear or it would have an error screen. There are the relevent lines in XUploadConfig....
by Usagi
Aug 28, 2006 6:13 pm
Forum: XUpload
Topic: Windows Server
Replies: 5
Views: 6359

Windows Server

I've installed this on a Windows XP Server Apache 2.0.55 Perl 5.6.1 (ActiveState) I can only get "Transfer Complete" and then there is no uploaded file in /upload. I can see a folder named with a number containing a file like "CGItemp16013" in the /temp after an upload. Another q...
by Usagi
Aug 28, 2006 3:40 pm
Forum: XUpload
Topic: How to set and get POST Parameters.
Replies: 9
Views: 9062

?url_post ?

All additional fields will be posted "as is" to "url_post" URL specified in XUploadConfig.pm. I do not find "url_post" anywhere in XuploadConfig.pm. My XuploadConfig.pm: package XUploadConfig; BEGIN { use Exporter; @XUploadConfig::ISA = qw( Exporter ); @XUploadConfig::...

Go to advanced search