Search found 18 matches

by tubbly
Mar 11, 2013 3:54 pm
Forum: XUpload
Topic: "Software error: Global symbol ...." error message
Replies: 4
Views: 7229

Our host insists nothing was changed on the server so I am at a loss as to why this should suddenly stop working.

Is it possible to have a copy of the original upload_status.cgi file for version 2.4 Pro in case ours has become corrupted (the only ones I can find online are more recent versions).
by tubbly
Jun 29, 2012 9:36 am
Forum: XUpload
Topic: "Software error: Global symbol ...." error message
Replies: 4
Views: 7229

Thanks for the prompt replies. I'm waiting to hear back from our host to see if they've made any changes to the server that could account for the new problem. In the meantime I'm trying to find a copy of the original upload_status.cgi file in case ours has become corrupted but the only ones I can fi...
by tubbly
Jun 28, 2012 1:51 pm
Forum: XUpload
Topic: "Software error: Global symbol ...." error message
Replies: 4
Views: 7229

"Software error: Global symbol ...." error message

I've been using version 2.4 Pro for a few years now and it's been running fine and no changes have been made to our website since last year. Last week XUpload suddenly started displaying the error message below instead of the upload progress window. The upload still continues successfully but it is ...
by tubbly
Nov 24, 2006 9:15 am
Forum: XUpload
Topic: Files Stop Uploading Before Finish
Replies: 6
Views: 9592

Did you check your upload limit with your web host?

My previous host had set the limit to 2MB (and refused to increase it!!) and my current host had set the limit to 8MB but increased it across the whole server to 16MB when I asked them to.
by tubbly
Oct 30, 2006 9:32 am
Forum: XUpload
Topic: PopUp Window just showing Transfer Completed
Replies: 11
Views: 14805

I'm using the Pro version but have also noticed this problem sometimes. I can't pin it down to any particular browser (though we mainly use Safari on Mac OS X) and in my case it does NOT do it every first time I use the Upload Page, but perhaps every 5 times or so. I've recently started trying out F...
by tubbly
Oct 11, 2006 4:56 pm
Forum: XUpload
Topic: xupload install problem
Replies: 6
Views: 10151

I only know as I had the same problem and posted the same question myself when first using XUpload ;)
by tubbly
Oct 11, 2006 3:57 pm
Forum: XUpload
Topic: xupload install problem
Replies: 6
Views: 10151

This has been in a few posts on this forum and is probably caused by your server buffering the uploads. I added a .htaccess file to the folder my XUpload cgi scripts are in as follows: SetEnvIfNoCase Content-Type "^multipart/form-data;" "MODSEC_NOPOSTBUFFERING=Do not buffer file uploa...
by tubbly
Sep 22, 2006 1:13 pm
Forum: XUpload
Topic: Upload status not available until upload finished
Replies: 29
Views: 18458

I don't know if this will help, but when I put the full code that was suggested: <IfModule mod_security.c> SetEnvIfNoCase Content-Type \ "^multipart/form-data;" "MODSEC_NOPOSTBUFFERING=Do not buffer file uploads" </IfModule> in the .htaccess file it didn't work. I tried it just w...
by tubbly
Sep 22, 2006 7:48 am
Forum: XUpload
Topic: Inline windows and Safari
Replies: 7
Views: 10435

Well, it almost works..... inline2 (show in table) now displays the upload correctly in Safari 2.04 but the stop button does not stop the upload (this is the same on your demo). Not a major problem as it the user can click the browser's Stop button but it's not ideal! I also notice that the display ...
by tubbly
Sep 21, 2006 6:06 pm
Forum: XUpload
Topic: CSS Style Sheet & XUpload.js
Replies: 6
Views: 11195

Yes, there is a fix now - PilgrimX182 has also been working quickly to solve that problem over the last few days!

See the topic Inline windows and Safari
by tubbly
Sep 21, 2006 12:54 pm
Forum: XUpload
Topic: Inline windows and Safari
Replies: 7
Views: 10435

Yes, that works in Safari 2.04 :D

Thanks for the quick replies.
by tubbly
Sep 21, 2006 8:30 am
Forum: XUpload
Topic: Using XUpload twice in same website
Replies: 7
Views: 8972

Thanks for the sneak preview of the next release!
I'll try it as soon as I get the chance.

BTW, are people who purchased Pro2.2 entitled to upgrades when they're released?

Your prompt responses to this forum is appreciated too.
by tubbly
Sep 20, 2006 12:43 pm
Forum: XUpload
Topic: Using XUpload twice in same website
Replies: 7
Views: 8972

Using XUpload twice in same website

I'm going to be using XUpload on 2 different parts of our website for 2 different purposes.

At the moment, XUploadConfig.pm redirects to a particular url.

How can I use XUpload again, because the redirect_link urls will be different (as will a few other options in the config file) ?
by tubbly
Sep 20, 2006 12:36 pm
Forum: XUpload
Topic: Inline windows and Safari
Replies: 7
Views: 10435

I'm using Safari 2.04 The pop-up fix works OK (as does the Inline1). The Inline2 (i.e. displaying within the table) doesn't and unfortunately this is the one we're going to be using. On clicking the Upload button, it goes straight to the redirect_link url and does not pass the filename (nor uploads ...
by tubbly
Sep 19, 2006 7:51 am
Forum: XUpload
Topic: Inline windows and Safari
Replies: 7
Views: 10435

Sorry, I don't quite follow what you mean.

I've found the string <iframe src="about:blank" in xupload.js
in which to put an html filename.

Presumably I create a new html file as per your code,
but what images are you referring to?

Go to advanced search