Search found 9 matches

by chrisdpucci
Dec 29, 2006 1:51 pm
Forum: XUpload
Topic: Problem with upload_staus.cgi displaying as text
Replies: 3
Views: 6211

Most servers won't execute scripts if the cgi-bin directory is chmod'd to 777 for security reasons. You have to have it set to 755 for scripts inside the cgi-bin directory to run.
by chrisdpucci
Dec 29, 2006 1:41 pm
Forum: XUpload
Topic: uploaded_files_lifetime = very dangerous
Replies: 1
Views: 4741

uploaded_files_lifetime = very dangerous

Hello, I recently upgraded from pro 2.2 to pro 2.3 and had a major issue with the new "uploaded_files_lifetime" function. You should put a warning on it that if you set it to say 30 that the first time the script runs it will delete everything in the desination folder that is older than th...
by chrisdpucci
Nov 20, 2006 1:56 pm
Forum: XUpload
Topic: set max_file_size within form
Replies: 9
Views: 9096

golgotha,

Why don't you do some pre-upload php work and then set the xmode variable based on the users upload allowances?
by chrisdpucci
Nov 19, 2006 2:19 pm
Forum: XUpload
Topic: 'max_upload_files' undefined
Replies: 3
Views: 7207

Well, I finally figured it out. The issue was with my new ftp program and the way it was transfering the files. I changed it to binary and it works great. Alot of headache for something so simple, but I'm glad I finally got it working. :lol:
by chrisdpucci
Nov 17, 2006 2:05 pm
Forum: XUpload
Topic: 'max_upload_files' undefined
Replies: 3
Views: 7207

Upload.cgi is chmod 777 right now. I've tried various permissions, none of which seem to work. Should it be set to something else or are there other files that need to have the permissions changed? Also about the windows line breaks, I'm not sure I fully understand that. I edited the config file in ...
by chrisdpucci
Nov 17, 2006 1:25 pm
Forum: XUpload
Topic: 'max_upload_files' undefined
Replies: 3
Views: 7207

'max_upload_files' undefined

I'm pulling my hair out on this one. I have Xupload Pro 2.2 configured and working great on one server. I now trying to get version 2.3 configured on a brand new server. I've tried everything I can think of, but I still get the javascript error: 'max_upload_files' undefined. I know that means that t...
by chrisdpucci
Nov 13, 2006 12:42 am
Forum: XUpload
Topic: Issue with Pro 2.2 on Mac
Replies: 4
Views: 6267

I'm running 10.4.8 and all of the people that have been reporting issues are running 10.3.9 or later. I've tested using Safari and Firefox both of which fail. I'm not really sure why it's failing though as I mentioned, my configuration works great on Windows. If there is something that needs to be c...
by chrisdpucci
Nov 12, 2006 2:03 am
Forum: XUpload
Topic: Issue with Pro 2.2 on Mac
Replies: 4
Views: 6267

Issue with Pro 2.2 on Mac

Hello, Is there a known issue with xupload 2.2 not working on the Mac OS? All of my users who have macs can not upload via xupload while it of course works flawlessly in Windows. I just bought a Mac tonight so that I could better test, (that and I think they are awsome :D ) and yes it's true, no pro...
by chrisdpucci
Oct 20, 2006 3:52 am
Forum: XUpload
Topic: Stripping Progress Meter/Bar from XUpload
Replies: 4
Views: 6051

xupload allows you to pass all post variables seamlessly through it and retrieve them on the other side very easily. I also have a very intensive php upload routine but I found that all I really need to do is use xupload for the upload portion of the process, (which allows the progress bar functiona...

Go to advanced search