Search found 36 matches

by hanji
Dec 29, 2006 3:47 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Yes, just what I thought. Somehow IE with latest fixes can't handle 2 simultaneous SSL connections and hanging with one. I'm working on extra Ajax mode for XUpload now, ajax requests are short and won't hang upload connection I think. Hello Just wondering if there has been any progress with the pos...
by hanji
Dec 22, 2006 5:42 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

this will delay opening progress bar, maybe will help, maybe will just let upload file for 2 seconds, then stuck. Hello I replaced the code with yours. It does delay the progress bar, but shortly after (15%), it paused again. It seems that the progress javascript is colliding with the upload handli...
by hanji
Dec 21, 2006 5:57 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

I changed inline to 0 and the upload works without pausing. It looks like it's totally related to the inline progress bar.

hanji
by hanji
Dec 21, 2006 5:49 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Also set Full URL to upload.cgi in upload_form.html Also try to comment directives inside .htaccess, maybe they affect somehow. I tried both of those (URL was already full path)... no change. I'm almost 100% positive it's related to upload_status.cgi. I think it stalls the browser. When it dies, th...
by hanji
Dec 21, 2006 3:42 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Also try to comment this line: $CGI::POST_MAX = 1024 * $c->{max_upload_size}; # set max Total upload size I commented this line and the problem is still there. Did you ever update your Windows machine and try my test application again? I even had friends totally not related to this projec...
by hanji
Dec 21, 2006 3:06 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

The simple script works without a delay or pause. The upload stream is steady and fast via IE and SSL.

Is there a way to turn off the progress portion of XUpload for testing?

I'll try your suggestion in a bit and will report back.

Thanks!
hanji
by hanji
Dec 20, 2006 5:48 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

PilgrimX182 First off, I want to say thanks for the help. I know this is a tough problem. I'm leaning towards that it's either upload.cgi or upload_status.cgi that is having the problem. I upgraded my CGI.pm to 3.25 (originally had 3.15). This did not correct the problem. I then wrote a simple perl ...
by hanji
Dec 20, 2006 7:31 am
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Interesting, I'm running CGI-3.15 on all servers. I'll upgrade to 3.25 in the morning.

Thanks!
hanji
by hanji
Dec 19, 2006 2:58 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Is there any debug statements or tests I can put in upload.cgi? It definitely appears to be related to how perl handles the filestream from IE6 in SSL.

My versions of apache and perl are the following:
apache-2.0.58-r2
perl-5.8.8-r2

Any help is greatly appreciated.

hanji
by hanji
Dec 18, 2006 5:47 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Ok.. I have things more or less isolated now. I know you weren't able to reproduce this, but it's reproduceable by countless users using this app on my end. Here is what I know is related to the problem. - It appears that IE6 XP SP2 is affected. - problem occured after updates (kb925454 kb923689 kb9...
by hanji
Dec 11, 2006 8:09 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

This seems to happen on certain files (probably related to filesize). All my tests that failed were using the following file: http://www.uno-code.com/images/59_LP.jpg This is 1.11MB. Every one of my IE tests will hang and the progress stops. But when I tried to upload a 400k file it worked. I pushed...
by hanji
Dec 11, 2006 5:58 pm
Forum: XUpload
Topic: Issues with SSL and IE
Replies: 18
Views: 13419

Issues with SSL and IE

Hello This problem just came up.. so I'm concerned it's a service pack or windows update issue. Just recently, my XUpload application is not behaving correctly when users access the application with IE and hit port 443. My app uses inline progress bar. The file no matter what get's uploaded to the s...
by hanji
Nov 24, 2006 5:02 pm
Forum: XUpload
Topic: StopUpload() and IE
Replies: 16
Views: 11616

2.3 definitely fixed the problem for me. If you contact [email protected] and give them your purchase key, they should hook you up with the new files.

hanji
by hanji
Nov 15, 2006 4:57 pm
Forum: XUpload
Topic: Feature Request
Replies: 34
Views: 33669

I have a small feature request.. just cosmetic. Would it be possible to change the 'Error Messaging' in progress bar to use the configured 'style'? For example, I'm using hitech, but all error message (File size too large, etc) are using the simple.html. I can't confirm that it's using that style, b...
by hanji
Nov 15, 2006 4:49 pm
Forum: XUpload
Topic: StopUpload() and IE
Replies: 16
Views: 11616

Hello Again

This fix has been confirmed on my end.

Thanks again!
hanji

Go to advanced search