XFileSharing Pro - big problem

Message
Author
hotmega
Posts: 1
Joined: Mar 12, 2014 9:53 am

big problem

#1 Postby hotmega » Mar 17, 2014 5:26 pm

Hello
A big problem
When upload image and complete up, but the image does not appear
http://www.hotmega.net/pq47b0zcy51l/4-n ... d.png.html

When you download a file can not
http://www.hotmega.net/1kqq0nevmihi/Cy. ... 7.rar.html

What is the solution ?

Dulci
Posts: 112
Joined: Jun 10, 2010 6:45 am

#2 Postby Dulci » Mar 18, 2014 6:59 pm

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at hotmega.net Port 80


you did something wrong check your error logs from apache. The server isn't setup right. Check if you set all folders right permissions

Internet Consumer
Posts: 148
Joined: May 28, 2013 1:51 am

#3 Postby Internet Consumer » Apr 14, 2014 4:17 am

First fix your mod issues.


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests