403 forbidden error

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

403 forbidden error

#1 Postby PowerChaos » Feb 21, 2010 8:07 pm

hi all
i uploaded a file of 7.7GB and i get a forbidden error

how can i fix that error ??

the link works but i cant download

here is the log of what i get when i try to download

-----
Sun Feb 21 20:59:40 2010 HTTP/1.1 403 Forbidden
Sun Feb 21 20:59:40 2010 Date: Sun, 21 Feb 2010 19:59:39 GMT
Sun Feb 21 20:59:40 2010 Server: Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9
Sun Feb 21 20:59:40 2010 Content-Length: 574
Sun Feb 21 20:59:40 2010 Connection: close
Sun Feb 21 20:59:40 2010 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
--------

Thank you
Greets From PowerChaos

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#2 Postby PowerChaos » Feb 21, 2010 9:54 pm

well
this is what i find in my error log

maybe it can help

[Sun Feb 21 16:36:01 2010] [error] [client xx.xxx.xxx.xxx] Symbolic link not allowed: /home/server/public_html/files/8/9x7s9tjosopkzb/rzr-prot - BoosterKing - .iso

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#3 Postby PilgrimX182 » Feb 22, 2010 8:19 am

Hmmm...but it works for smaller files?
Interesting, seems symlinks are not suitable for such a large files.

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#4 Postby PowerChaos » Feb 22, 2010 11:22 am

i dont know if it is a limit of apache ??
or that it is a wrong setting ^^

i am letting some1 try to fix it
if he cant get it fixed tehn he going install a other program on it (lighhttp) and see if that fix it

if that doesnt fix it then it is symlinks that refuse to work for that kind of big files :S

Thank you
Greets From PowerChaos

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#5 Postby PowerChaos » Feb 24, 2010 1:29 pm

it was a apache problem , its now working

i dont know what he changed but it seems to work perfect now , i can download the file of 7GB with out a problem (and at full speed :P)

Thank you for your help

Greets From PowerChaos

admin
Site Admin
Posts: 1785
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#6 Postby admin » Feb 26, 2010 4:31 am

Do you know what he did? That could be useful for us.

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#7 Postby PowerChaos » Feb 26, 2010 12:20 pm

he just recompiled apache from the latest source code

i used cpanel apache before (apache 2.0 i guess) and i formatted the server , so a clean install and only apache on it

he recompiled apache from source and everything was working

Greets From PowerChaos


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests