XFileSharing Pro - 500 Internal Server Error problem with install_fs.cgi

Message
Author
migupload
Posts: 3
Joined: Nov 01, 2013 11:43 am

500 Internal Server Error problem with install_fs.cgi

#1 Postby migupload » Nov 01, 2013 11:47 am

Hello , i try to found Solution for this problem but i cant .

i try to install script but i get this msg

============================================

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

============================================

i install all mods and give install_fs.cgi 755 but not work.

this is Third Day and i dont find a solution . so i Developed a problem here


Waiting for solution.

thanks

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#2 Postby ankurs » Nov 01, 2013 1:14 pm

follow readme file instructions and install all perl modules needed

if you are not using some control panel, then hire a system admin as there is a lot which can go wrong in your server config

migupload
Posts: 3
Joined: Nov 01, 2013 11:43 am

#3 Postby migupload » Nov 01, 2013 3:53 pm

hello .

i install all perl modules needed but problem still apper

support can install script for me .

i need help to fixed this problem

mmfile
Posts: 1
Joined: Nov 01, 2013 6:24 pm

#4 Postby mmfile » Nov 01, 2013 6:30 pm

me too. I got that error after I install script.

Installing is fine and no error. And than show go to login page. When i go there. I got error page.

Or I got error page too when i go to my page.

500 Internal server error.

Any solution for it?

migupload
Posts: 3
Joined: Nov 01, 2013 11:43 am

#5 Postby migupload » Nov 02, 2013 12:21 pm

Hello

please answer ! The problem still

i setup server Again and the problem still

admin can help me to fixed this problem i i lost more time..

waiting

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#6 Postby ankurs » Nov 02, 2013 12:35 pm

They don't work on weekends, anyways open a support ticket and they will fix it probably on Monday.


Return to “XFileSharing Pro”