XFileSharing Pro - A Big Problem

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

A Big Problem

#1 Postby bosal » Mar 02, 2009 1:54 pm

There is smtg wrong with my script. It crush my entire server. I've tried to debug it and profile the index.cgi and it showed that $ses = Session->new(); stops itself... In that sense that 100% cpu is eaten by the index.cgi and it deson't go any more forward.

Help.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Mar 02, 2009 10:50 pm

problems with wrzut? Worked fine before? What happened?

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#3 Postby bosal » Mar 03, 2009 6:38 am

Yep, I don't know it worked fine before. Maybe the traffic has increased or smtg. But i think there is a bug.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Mar 04, 2009 4:34 am

I think somebody is kinda DDOSing you. Check your access logs for too frequent requests.

Also try this mod: in api.cgi find

Code: Select all

print FILE "RewriteEngine on\nRewriteCond %{REMOTE_ADDR} !^$ip\$\nRewriteRule ^.*\$ $c->{site_url}";

and replace $c->{site_url} with URL to some 'Wrong IP' small static page.

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#5 Postby bosal » Mar 04, 2009 2:43 pm

I checkd i blocked all IPs only i had rights to use the script and the same happens.

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#6 Postby bosal » Mar 18, 2009 2:32 pm

So, what could it be ?

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#7 Postby bosal » Mar 19, 2009 9:46 am

I found this error

symbol lookup error: Modules/auto/WSD/Filter/Filter.so: undefined symbol: Perl_Tstack_sp_ptr

Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

#8 Postby Nick » Mar 19, 2009 9:56 am

Had the same issue, PilgrimX will send you a new Session.pm that works.

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#9 Postby bosal » Mar 19, 2009 10:43 am

Ok, sweet so I'm waiting for the file.

bosal
Posts: 22
Joined: Aug 27, 2008 10:34 pm

#10 Postby bosal » Mar 25, 2009 4:03 am

Ok, I know what it was! Thehere was Spam on news comment about 300 000 coments, that I didn't sew. The site generated them so long that it eated 100% CPU. I've blocked the comments and it work fine right now.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest