XFileSharing Pro - adding server error

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
derron1
Posts: 12
Joined: Dec 28, 2009 7:54 am

adding server error

#1 Postby derron1 » Jan 15, 2010 1:21 pm

File Server tests:
api.cgi: ERROR (
Not Found

The requested URL /cgi-bin/api.cgi was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.11 Server at combozip.com Port 80
)
upload.cgi: ERROR (problems with link)
htdocs URL accessibility: OK

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Jan 16, 2010 10:01 am

Open upload.cgi link provided in error message. Probably configured fileserver wrong.

derron1
Posts: 12
Joined: Dec 28, 2009 7:54 am

#3 Postby derron1 » Jan 16, 2010 11:12 am

PilgrimX182 wrote:Open upload.cgi link provided in error message. Probably configured fileserver wrong.

when i click the link i get internal error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

derron1
Posts: 12
Joined: Dec 28, 2009 7:54 am

still wating

#4 Postby derron1 » Jan 18, 2010 3:04 pm

still waiting for hellp.why is so hard to get support. i have ready serch forum and couldnt find any help

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#5 Postby PowerChaos » Jan 18, 2010 5:17 pm

the problem you have is that it cant find the cgi-bin

there are a few solutions

1) your mod rewrite doesnt works , so it doesnt go to cgi-bin

2) your files does not have the permision setted to 755 so they can not execute ( 644 is php only , chi works with 755 or it will not works)

3)your cgi-bin folder got wrong permision ( 755 )

4) your config of the alias dir is wrong (instead /home/cgi-bin does it go to /bin/apache/cgi-bin and that folder is emty ??)

but i geuss it is option 2 that will works for you if you get a 500 error

if you get a 404 error then it is option 4

Greets From PowerChaos

derron1
Posts: 12
Joined: Dec 28, 2009 7:54 am

api.cgi: ERROR

#6 Postby derron1 » Jan 19, 2010 5:34 am

PowerChaos wrote:the problem you have is that it cant find the cgi-bin

there are a few solutions

1) your mod rewrite doesnt works , so it doesnt go to cgi-bin

2) your files does not have the permision setted to 755 so they can not execute ( 644 is php only , chi works with 755 or it will not works)

3)your cgi-bin folder got wrong permision ( 755 )

4) your config of the alias dir is wrong (instead /home/cgi-bin does it go to /bin/apache/cgi-bin and that folder is emty ??)

but i geuss it is option 2 that will works for you if you get a 500 error

if you get a 404 error then it is option 4

Greets From PowerChaos


thanks for your reply.. i checked an my permision is set to 755 so numbeer would fix my problem most.how do i change my alias directory
i think my path is set to "/home/USER_NAME/public_html/cgi-bin. as far as i know that the right path..
please let me know what im doing wrong
thanks again

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#7 Postby PilgrimX182 » Jan 19, 2010 8:18 am

still waiting for hellp.why is so hard to get support.

Probably cause I have no idea what's wrong in your exact situation.
Email to [email protected] - describe your problem and add FTP access, we will fix the problem ASAP remotelly.

derron1
Posts: 12
Joined: Dec 28, 2009 7:54 am

#8 Postby derron1 » Jan 20, 2010 7:44 am

ok i played around abit now ive got these errors

File Server tests:
api.cgi: OK
temp dir exist: ERROR
temp dir mkdir: ERROR
temp dir rmdir: ERROR
tmp dir exist: ERROR
tmp dir mkdir: ERROR
tmp dir rmdir: ERROR
upload dir exist: ERROR
upload dir mkdir: ERROR
upload dir rmdir: ERROR
htdocs dir exist: ERROR
htdocs dir mkdir: ERROR
htdocs dir symlink: ERROR
htdocs dir symlink del: ERROR
htdocs dir rmdir: ERROR
config read: OK
config write: OK
fs.cgi: ERROR
404 error

The page you were looking for could not be found, it may have been moved or discontinued.
Click here to return.
upload.cgi: ERROR (problems with link)
htdocs URL accessibility: ERROR (should see XFS on link)


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests