XFileSharing Pro - after install, no access to admin account

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Denis
Posts: 28
Joined: Dec 27, 2009 7:09 am

after install, no access to admin account

#1 Postby Denis » Feb 09, 2010 4:43 pm

Hello,
i have a big problem.

I can not login to my account / test user,to!

Version 1.7

any ideas?

Edit: This is a Browser Problem!
Firefox = nothinging
Microsoft Internet Explorer = its works

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#2 Postby PowerChaos » Feb 10, 2010 2:10 am

well, your not the only 1 with that problem

it have to do with the www function

a good example is my own site on my own computer

if i try to login from http://boosterking.com with google chrome then it keeps logging me out

but if i use a other location (from 1 of my vps servers for example) with google chrome then it is working perfect (i use windows 7 and my vps use windows xp)

how i fixed it ??

well , if i go to http://www.boosterking.com then it doesnt have a single problem

so change your config file to http://www instead of http:// only

it worked for me so it will works for you to i guess (or change it to the other side and get rid of that www if it is with www)

Greets From PowerChaos

Denis
Posts: 28
Joined: Dec 27, 2009 7:09 am

#3 Postby Denis » Feb 10, 2010 11:25 am

thanks PowerChaos, but i will with "http://www" run.

in version 1.1 its works fine.

(@PowerChaos: nicer logo now)

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#4 Postby PowerChaos » Feb 10, 2010 11:36 am

your welcome :D
o and that logo :s thats a 15 seconds (online) generated logo ^^

a other logo will come soon (custom made :P)

eum , i dont know how it comes , but it seems that only a few persones got a problem with this

like you see , its only you and me :D

but i am glad that it is fixed

Greets From PowerChaos

Denis
Posts: 28
Joined: Dec 27, 2009 7:09 am

#5 Postby Denis » Feb 10, 2010 2:02 pm

PowerChaos wrote:but i am glad that it is fixed


^^
Do you have a date for this fix?

This fix is very important.

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#6 Postby PowerChaos » Feb 10, 2010 2:04 pm

hmm , i guess i readed your post wrong ??

dit it works for you to change to "http://www" ??

then it is fixed for you

if it does not works then i do not have a solution :S

Greets From PowerChaos


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests