XFileSharing Pro - api.cgi error

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

api.cgi error

#1 Postby Morpheus2002 » Sep 16, 2011 8:05 pm

Hello everybody!

I get recently some strange errors.


If I try to import files, that were manually uploaded to the server, I get this one:

Code: Select all

The requested URL /cgi-bin/api.cgi was not found on this server.


If I try to edit server settings and save them I get this one:

Code: Select all

Fileservertests:
api.cgi: ERROR (
Not Found

The requested URL /cgi-bin/api.cgi was not found on this server.
Apache/2.2.16 (Debian) Server at rapidload.org Port 80
)
upload.cgi: ERROR (problems with link)
htdocs URL accessibility: ERROR (should see XFS on link)


If I'm trying to save settings it's alwys failed.

The api.cgi file is there!

I'm stucked here.

PS: I'm running version 1.8 with nginx mode.

Does anybody had the same issue?

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#2 Postby Morpheus2002 » Sep 20, 2011 1:29 pm

Nobody has the same issue?? :(

Are some admins here? I'm trying to write an email, but get no answer.

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#3 Postby admin » Sep 20, 2011 5:57 pm

What is your main server URL and file server URL?

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#4 Postby Morpheus2002 » Sep 20, 2011 6:05 pm

It's http://rapidload.org for both.

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#5 Postby admin » Sep 20, 2011 6:10 pm

Looks like DNS problem. Check that server can resolve itself name correctly.

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#6 Postby Morpheus2002 » Sep 20, 2011 6:19 pm

How do I check this?

Ps: I also need your help with upgrading to v. 1.9 and resolving some other issues. If you can help me please write a PM.

Thanks!

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#7 Postby Morpheus2002 » Sep 26, 2011 1:03 pm

I'm still having the problem :(. Can someone help me? I will pay for the work.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#8 Postby PilgrimX182 » Sep 26, 2011 2:06 pm

Email to [email protected] with server access details, we will take a closer look.

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#9 Postby Morpheus2002 » Sep 26, 2011 10:46 pm

PilgrimX182 wrote:Email to [email protected] with server access details, we will take a closer look.


The point is, that I already written 10 e-mails and got no answer. That's why I'm asking here.

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#10 Postby Morpheus2002 » Sep 28, 2011 10:00 pm

I wrote an email some days ago ... still no answer ...
I think admins should check the spam folder :)

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#11 Postby Morpheus2002 » Oct 06, 2011 6:55 pm

I wrote already another 10 emails and still no answer :(
Admin, please help me!!!!!!1

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#12 Postby admin » Oct 07, 2011 3:39 am

Looks like we're not getting your emails.
As per errors in your first post - you have DNS problems.

Morpheus2002
Posts: 12
Joined: Sep 16, 2011 7:58 pm

#13 Postby Morpheus2002 » Oct 07, 2011 9:08 am

admin wrote:Looks like we're not getting your emails.
As per errors in your first post - you have DNS problems.


I sent another email right now from the email adress [email protected].
Please check your spam folder.

My Server provider couldn't help me, because he needs more information about DNS problem.

Please heeeeeelp!


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests