api.cgi not found

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

api.cgi not found

#1 Postby Nick » Jan 25, 2010 9:12 pm

Hello,

I have recently moved the site to a new area. The site is working fine, http://www.self-share.com but none of the files can be accessed nor I can change the main file server settings. Every time I access a file or trying to change the fs details I get this error:

Code: Select all

File Server tests:
api.cgi: ERROR (
Not Found

The requested URL /cgi-bin/api.cgi was not found on this server.


even though the file is in the cgi-bin folder and it has the 755 mode. The curious thing is that the server can access the index.cgi file which is in the same cgi-bin folder as api.cgi.

Please help.

Thank you,

Nick

Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

#2 Postby Nick » Jan 26, 2010 3:27 pm

***bump***

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#3 Postby PowerChaos » Jan 28, 2010 11:18 am

thats strange

it should work normal if index.cgi works

can you acces the cgi-bin/install.cgi ??

probaly you can

check your config settings that they are pointed to the right place ( with /cgi-bin/

and that cgi-bin folder is readable
because most of the time is isnt avaible for public acces

ps: i love your desing ,can you make me a design to ?
please contact me then on webmaster @ powerchaos.com

Thank you
Greets From PowerChaos


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest