XFileSharing Pro - [Resolved] cron.pl have not been running for 999 hours

Message
Author
RockDiz
Posts: 135
Joined: May 05, 2011 4:47 pm

[Resolved] cron.pl have not been running for 999 hours

#1 Postby RockDiz » Oct 24, 2012 6:44 am

Ever since I've upgraded to the latest, I've received this notice on my admin settings page:

Code: Select all

cron.pl have not been running for 999 hours. Set up cronjob or run it manually.


I checked my log files and got this:

Code: Select all

index_dl.cgi: DBI connect('database=database;host=localhost;','user',...) failed: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) at Modules/DataBase.pm line 28

index_dl.cgi: Can't connect to Mysql server. at Modules/DataBase.pm line 28.

Can't locate Session.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib64/perl5/site_perl/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.8.8 .) at /home/user/public_html/cgi-bin/cron.pl line 3.
BEGIN failed--compilation aborted at /home/user/public_html/cgi-bin/cron.pl line 3.
Last edited by RockDiz on Oct 24, 2012 5:31 pm, edited 1 time in total.

afdah
Posts: 147
Joined: Jan 27, 2012 2:23 pm

#2 Postby afdah » Oct 24, 2012 8:47 am

it seems your latest upgrade do not have the below files:

\cgi-bin\Modules\Session.pm

afdah
Posts: 147
Joined: Jan 27, 2012 2:23 pm

#3 Postby afdah » Oct 24, 2012 8:50 am

wait, i think i know the problem.

in /cgi-bin/cron.pl

change the below code


Code: Select all

#!/usr/bin/perl
use strict;
use Session;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use XFileConfig;


to the below code

Code: Select all

#!/usr/bin/perl
use strict;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use XFileConfig;
use Session;


Session must always below XFileConfig. :-)

RockDiz
Posts: 135
Joined: May 05, 2011 4:47 pm

#4 Postby RockDiz » Oct 24, 2012 5:30 pm

afdah wrote:wait, i think i know the problem.

in /cgi-bin/cron.pl

change the below code


Code: Select all

#!/usr/bin/perl
use strict;
use Session;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use XFileConfig;


to the below code

Code: Select all

#!/usr/bin/perl
use strict;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use XFileConfig;
use Session;


Session must always below XFileConfig. :-)




You the man!!! thanks a lot!!
It works now ^_^

afdah
Posts: 147
Joined: Jan 27, 2012 2:23 pm

#5 Postby afdah » Oct 24, 2012 10:09 pm

:-)


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests