XFileSharing Pro - error adding extra server

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
peterdays
Posts: 55
Joined: Mar 10, 2010 3:56 pm

error adding extra server

#1 Postby peterdays » Mar 15, 2010 12:21 am

i get this error when adding a new server:

File Server tests:
api.cgi: ERROR
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK

any ideia what it might be? chmod is 755 on api.cgi like the other 2.

peterdays
Posts: 55
Joined: Mar 10, 2010 3:56 pm

#2 Postby peterdays » Mar 15, 2010 12:58 am

if i put in a wrong htdocs address i get:

File Server tests:
api.cgi: OK
temp dir exist: OK
temp dir mkdir: OK
temp dir rmdir: OK
upload dir exist: OK
upload dir mkdir: OK
upload dir rmdir: OK
htdocs dir exist: OK
htdocs dir mkdir: OK
htdocs dir symlink: OK
htdocs dir symlink del: OK
htdocs dir rmdir: OK
config read: OK
config write: OK
fs.cgi: ERRORx
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: ERROR (should see XFS on link)

api.cgi becaomes good, if i put the right address for htdocs its broken again hehe

peterdays
Posts: 55
Joined: Mar 10, 2010 3:56 pm

#3 Postby peterdays » Mar 15, 2010 1:28 am

if i add something to the fs_key api.cgi is OK again?

File Server tests:
api.cgi: OK
ERROR: fs_key is not empty in config
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK

peterdays
Posts: 55
Joined: Mar 10, 2010 3:56 pm

#4 Postby peterdays » Mar 15, 2010 1:33 am

added the server directly to mysql and when uploading a file i get this on the log file

188.81.26.73 2010-03-15 01:25:47 Starting upload. Size: 64042
188.81.26.73 2010-03-15 01:25:48 UPLOADED

188.81.26.73 2010-03-15 01:25:48 MSG: Upload complete. Saving files...
188.81.26.73 2010-03-15 01:26:08 INFO:(500 Can't connect to www.domain.com:80 (Bad hostname 'www.domain.com')
)
188.81.26.73 2010-03-15 01:26:08 MSG:file.doc - error:
188.81.26.73 2010-03-15 01:26:08 MSG:Transfer complete!
188.81.26.73 2010-03-15 01:26:08 DONE


ps: edited my domain out

weird thing is my new server is at s1.domain.com not www.domain.com, so i dont really understand who cant connect to who.

peterdays
Posts: 55
Joined: Mar 10, 2010 3:56 pm

#5 Postby peterdays » Mar 15, 2010 1:53 am

Code: Select all

 # api.cgi multiple tests
   my $res = $ses->api($f->{srv_cgi_url}, {op => 'test', fs_key=>$fs_key, site_cgi=>$c->{site_cgi}} );
   if($res=~/^OK/)
   {
      push @tests, 'api.cgi: OK';
      $res=~s/^OK:(.*?)://;
      $f->{srv_ip} = $1;
      push @tests, split(/\|/,$res);
   }
   else
   {
      push @tests, "api.cgi: ERRORzzzzzzzzzzz";
   }



File Server tests:
api.cgi: ERRORzzzzzzzzzzz
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK


well atleast i know where the error is coming from but i am afraid i know little of cgi :( alo added debugging to all ERRORS on api but nothing comes up :(

admin
Site Admin
Posts: 1801
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#6 Postby admin » Mar 15, 2010 12:03 pm

500 Can't connect to www.domain.com:80 (Bad hostname 'www.domain.com')


Means that your file server can't connect to main server (DNS problem).

Similar to: http://sibsoft.net/forum/errors-after-moving-to-new-server-t2085.html


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests