XFileSharing Pro - error with smart point

Message
Author
adiga
Posts: 177
Joined: Jul 23, 2009 2:27 am

error with smart point

#1 Postby adiga » Nov 25, 2009 10:50 pm

i have the error when download file


Code: Select all

Can't locate Geo/IP.pm in @INC (@INC contains: Plugins Modules . /usr/lib64/perl5/site_perl/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/site_perl/5.8.7/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/site_perl/5.8.6/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/site_perl/5.8.5/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.7/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.6/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.5/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.7 /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.6 /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5 /usr/lib/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.8.8) at index.cgi line 957.

adiga
Posts: 177
Joined: Jul 23, 2009 2:27 am

#2 Postby adiga » Nov 26, 2009 8:59 pm

Where technical support?

chrda
Posts: 296
Joined: Sep 14, 2009 7:16 pm

#3 Postby chrda » Dec 01, 2009 1:22 pm

Make sure you have the latest .zip file, and make sure Geo/IP.pm file is on your server.

use [email protected] if you cant get it to work.

adiga
Posts: 177
Joined: Jul 23, 2009 2:27 am

#4 Postby adiga » Dec 01, 2009 5:27 pm

thanks chrda

I've downloaded last zip file
but the error in the new zip file ( index.cgi )
Also last zip file Contains a mistake in the file api.cgi has not been repaired so far
smart point mod working fine with old index.cgi file

chrda
Posts: 296
Joined: Sep 14, 2009 7:16 pm

#5 Postby chrda » Dec 01, 2009 5:54 pm

If you take your time you should verify every cgi and pm file
Might be more old vs new files, and it can crash..

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2187
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm

#6 Postby PilgrimX182 » Dec 02, 2009 10:12 am

1) Make sure you have cgi_path field in your XFileConfig.pm and it points to correct cgi-bin path.

2) Have you received mod_points.zip after purchasing SmartPoints mod? If not, contact [email protected] for it.

adiga
Posts: 177
Joined: Jul 23, 2009 2:27 am

#7 Postby adiga » Dec 03, 2009 10:35 am

the error only on new index.cgi file
old file Functioning properly

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2187
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm

#8 Postby PilgrimX182 » Dec 07, 2009 8:41 am

Should work fine actually.
Check that you've copy Modules/Geo folder from new distributive.


Return to “XFileSharing Pro”