XFileSharing Pro - File Server

Message
Author
ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

File Server

#1 Postby ankurs » Dec 04, 2010 5:47 am

1GHz CPU
512MB Ram

How many users can this server handel with nginx ?

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#2 Postby ankurs » Dec 05, 2010 6:39 am

any one ?

chrda
Posts: 296
Joined: Sep 14, 2009 7:16 pm

#3 Postby chrda » Dec 05, 2010 6:53 am

Not much :)

nginx alone with only static content it should be good, but apache + perl on the same box, i doubt it will be any good.

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#4 Postby ankurs » Dec 05, 2010 7:03 am

chrda wrote:Not much :)

nginx alone with only static content it should be good, but apache + perl on the same box, i doubt it will be any good.


hmm was thinking the same, but doesnt FS maily depend on nginx ? except on file uploads

nyan
Posts: 163
Joined: Oct 28, 2010 8:01 pm

#5 Postby nyan » Dec 05, 2010 11:42 am

I've had one of these 1 ghz boxes from ovh, and it just started dropping connections after 50 or 60 downloaders, from both xdcc and lighttpd :/

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#6 Postby ankurs » Dec 05, 2010 11:47 am

nyan wrote:I've had one of these 1 ghz boxes from ovh, and it just started dropping connections after 50 or 60 downloaders, from both xdcc and lighttpd :/

those are SAN based ? or local disks

i think you are talking about RPS

nyan
Posts: 163
Joined: Oct 28, 2010 8:01 pm

#7 Postby nyan » Dec 05, 2010 3:30 pm

ankurs wrote:
nyan wrote:I've had one of these 1 ghz boxes from ovh, and it just started dropping connections after 50 or 60 downloaders, from both xdcc and lighttpd :/

those are SAN based ? or local disks

i think you are talking about RPS

it was a local 250 gb ide disk on a 1.2 ghz celeron with 512 mb ram :/

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#8 Postby ankurs » Dec 05, 2010 3:38 pm

nyan wrote:it was a local 250 gb ide disk on a 1.2 ghz celeron with 512 mb ram :/

oh ok , i think ide disk was the bottle neck

also you were using lighttpd ? so i guess it was using perl to send files and that could have been a issue too

i will try out this server next week, lets see how it goes


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests