XFileSharing Pro - Fileserve leeching?!

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

Fileserve leeching?!

#1 Postby stamos » Aug 04, 2011 8:51 pm

Did something happend with leeching from fileserve?
It's not possible anymore, comes up:

Filename:
crrry.part1.rar
Error: Can not leech fileserve file

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am
Location: US

#2 Postby glumbo » Aug 04, 2011 9:16 pm

Same problem

iselavaz
Posts: 6
Joined: Aug 01, 2011 9:37 pm

#3 Postby iselavaz » Aug 05, 2011 2:08 am

glumbo wrote:Same problem


Same problem, i think I was banned But maybe not

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#4 Postby ankurs » Aug 05, 2011 9:14 am

its prolly some code change at fileseve page causing this issue

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#5 Postby admin » Aug 05, 2011 1:29 pm

we will come up with solution soon

stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

#6 Postby stamos » Aug 06, 2011 7:49 pm

any news on this?
still not working :-/

zxlin
Posts: 32
Joined: Jun 22, 2011 7:33 pm

#7 Postby zxlin » Aug 07, 2011 4:43 am

same here too

still not working

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#8 Postby admin » Aug 11, 2011 7:50 am

Ok. Here's solution which should help:

in upload.cgi find line 84, it should looks like:

Code: Select all

                           agent   => 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ru; rv:1.9.1.6) Gecko/20091201 Firefox/3.5.6 (.NET CLR 3.5.30729)',


replace it witth:

Code: Select all

                           agent   => 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en; rv:1.9.1.3) Gecko/20091020 Ubuntu/9.10 (karmic) Firefox/3.5.3',


You will have to do that on all file servers.
Let us know if that will work.
Last edited by admin on Aug 11, 2011 9:14 am, edited 1 time in total.

stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

#9 Postby stamos » Aug 11, 2011 8:03 am

thanks for the answer!
for me it does not work, it hangs at "Initializing upload..." for every filehoster

iselavaz
Posts: 6
Joined: Aug 01, 2011 9:37 pm

#10 Postby iselavaz » Aug 11, 2011 5:21 pm

stamos wrote:thanks for the answer!
for me it does not work, it hangs at "Initializing upload..." for every filehoster


The same, but for all, file upload, flash upload...

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am
Location: US

#11 Postby glumbo » Aug 24, 2011 2:59 am

Any update?

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#12 Postby admin » Aug 24, 2011 3:43 am

No update, as this solution is working fine. Confirmed by several customers (including stamos).
If someone had problem with upload after this fix - that does mean that they did something wrong and messed upload.cgi.

zxlin
Posts: 32
Joined: Jun 22, 2011 7:33 pm

#13 Postby zxlin » Aug 31, 2011 3:38 pm

tested and its work

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#14 Postby PowerChaos » Aug 31, 2011 10:54 pm

i guess this only count for version 1.9X ??
as i can not find any kind of user agent back in upload.cgi ( i use 1.8)

Thank you
Greetings From PowerChaos

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am
Location: US

#15 Postby glumbo » Sep 05, 2011 11:46 pm

I think it's broken again as I tried many xfilesharing based sites and FS leeching does not work


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests