XFileSharing Pro - FileSonic Leeching Problem?

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
shareitall
Posts: 29
Joined: Jul 05, 2010 12:08 am

FileSonic Leeching Problem?

#1 Postby shareitall » Oct 10, 2011 1:47 pm

Hi,

When I go to remote upload section and I insert only 1 link it works as it should.

When I insert 2 or more links it stucks at "generating link" web page.

Seems to just be FileSonic is having this issue.

Anyone else having this problem?

Is there a solution to this?

stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

#2 Postby stamos » Oct 10, 2011 3:40 pm

works fine here

shareitall
Posts: 29
Joined: Jul 05, 2010 12:08 am

#3 Postby shareitall » Oct 12, 2011 4:37 pm

stamos wrote:works fine here


Thanks for the reply stamos.

The error corrected itself once the cookies were cleared.

;-)

stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

#4 Postby stamos » Oct 12, 2011 8:50 pm

is fileserve working for you?!
because this has a problem.

shareitall
Posts: 29
Joined: Jul 05, 2010 12:08 am

#5 Postby shareitall » Oct 12, 2011 8:53 pm

stamos wrote:is fileserve working for you?!
because this has a problem.


To my knowledge everything is working correctly.

What kind of problem are you having?

stamos
Posts: 139
Joined: Nov 11, 2010 5:37 pm

#6 Postby stamos » Oct 12, 2011 9:05 pm

it's just not leeching, stays at 0%
before two days it was working fine?!

edit: the idiots banned my servers, eeerrrkkkssss :(

shareitall
Posts: 29
Joined: Jul 05, 2010 12:08 am

#7 Postby shareitall » Oct 14, 2011 12:04 pm

They banned my site as well as many others I have heard... :-(


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests