XFileSharing Pro - First Installation -- getting apache welcome page.

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
john789
Posts: 7
Joined: Feb 26, 2011 1:24 pm

First Installation -- getting apache welcome page.

#1 Postby john789 » Feb 26, 2011 1:31 pm

Hello,
I have installed XFS pro script on my CentOS. I followed all steps given in INSTALL.txt file. Installed all necessary components and then completed all steps of installation. Everything went fine but when I attempt to load home page, I get apache welcome page.
What's exactly wrong here now? I did follow exactly everything mentioned in INSTALL.txt file.

Please guide me to solve this problem.

NOTE: Before posting my problem here, I did search the forum to locate anyone else with same problem, but didn't find anything.

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#2 Postby admin » Feb 26, 2011 3:28 pm

What is the domain name?

john789
Posts: 7
Joined: Feb 26, 2011 1:24 pm

#3 Postby john789 » Feb 26, 2011 3:42 pm

I tried to send you private message but it's disabled.
I have sent all the details to [email protected]
Last edited by john789 on Feb 26, 2011 4:06 pm, edited 1 time in total.

john789
Posts: 7
Joined: Feb 26, 2011 1:24 pm

#4 Postby john789 » Feb 26, 2011 4:06 pm

Ok, it's working now. I didn't upload .htaccess file (my bad!). Thanks admin for immediately responding to my email.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests