XFileSharing Pro - [PROBLEM] fs.cgi: ERROR when add new server (FIXED)

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

[PROBLEM] fs.cgi: ERROR when add new server (FIXED)

#1 Postby Namaless » Apr 28, 2008 10:51 pm

Hi, I have one problem, I have moved xfs to another domain, same server, and now I get this error when try to add another server or change one:

Code: Select all

fs.cgi: ERROR


Have any idea what's the problem?

Server With Files Uplodead Log:

Code: Select all


91.80.147.161 2008-04-28 20:36:01 Starting upload. Size: 4834
91.80.147.161 2008-04-28 20:36:01 UPLOADED

91.80.147.161 2008-04-28 20:36:01 MSG: Upload complete. Saving files...
91.80.147.161 2008-04-28 20:36:02 INFO:(<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>301 Moved Permanently</title>
</head><body>
<h1>Moved Permanently</h1>
<p>The document has moved <a href="http://p2p-files.com/cgi-bin/fs.cgi">here</a>.</p>
</body></html>
)
91.80.147.161 2008-04-28 20:36:02 MSG:admin_log_in_as_user_3_0.zip - error:
91.80.147.161 2008-04-28 20:36:02 MSG:Transfer complete!
91.80.147.161 2008-04-28 20:36:02 DONE

91.80.147.161 2008-04-28 20:43:42 Starting upload. Size: 4848
91.80.147.161 2008-04-28 20:43:43 UPLOADED

91.80.147.161 2008-04-28 20:43:43 MSG: Upload complete. Saving files...
91.80.147.161 2008-04-28 20:43:44 INFO:(<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>500 Internal Server Error</title>
</head><body>
<h1>Internal Server Error</h1>
<p>The server encountered an internal error or
misconfiguration and was unable to complete
your request.</p>
<p>Please contact the server administrator,
 [email protected] and inform them of the time the error occurred,
and anything you might have done that may have
caused the error.</p>
<p>More information about this error may be available
in the server error log.</p>
<p>Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
</body></html>
)
91.80.147.161 2008-04-28 20:43:44 MSG:admin_log_in_as_user_3_0.zip - error:
91.80.147.161 2008-04-28 20:43:44 MSG:Transfer complete!
91.80.147.161 2008-04-28 20:43:44 DONE



XFS LOG:

Code: Select all

Empty


If try http://site.com/cgi-bin/fs.cgi?op=test get Error 500..
Thanks..
Last edited by Namaless on May 02, 2008 2:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Apr 29, 2008 10:00 am

Make sure fs_key in XFSConfig.pm and in file-server web details are equal.

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#3 Postby Namaless » Apr 29, 2008 10:06 am

PilgrimX182 wrote:Make sure fs_key in XFSConfig.pm and in file-server web details are equal.

Thanks.. fixed with change ftp client. Filezilla with binary trasfert not works correctly.. with FlashFXP works..

Thanks..


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests