XFileSharing Pro - fs.cgi:ERROR when installing first server

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

fs.cgi:ERROR when installing first server

#1 Postby oldmanman » Jun 03, 2012 5:54 am

File Server tests:
api.cgi: OK
temp dir exist: OK
temp dir mkdir: OK
temp dir rmdir: OK
upload dir exist: OK
upload dir mkdir: OK
upload dir rmdir: OK
htdocs dir exist: OK
htdocs dir mkdir: OK
htdocs dir symlink: OK
htdocs dir symlink del: OK
htdocs dir rmdir: OK
config read: OK
config write: OK
fs.cgi: ERROR
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK

I'm so close yet so far! So I'm having issues with fs:cgi getting an ERROR while adding my first server..

I have searched the forums and tried some of the solutions but I'm still getting an error.

- CHMOD is 755 (tried 777 too but doesnt work)
- XFileConfig.pm cgi-bin folder is set to the correct folder

Has anyone faced this issue and able to solve it? Thanks

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#2 Postby oldmanman » Jun 04, 2012 1:14 pm

anybody can help? please. thanks

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#3 Postby ankurs » Jun 04, 2012 1:54 pm

Make sure fs_key in XFSConfig.pm and in file-server web details are equal.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#4 Postby oldmanman » Jun 05, 2012 1:28 pm

thx for the reply! However, what do you mean by in file-server web details? How do i retrieve my key from generating the server?

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#5 Postby ankurs » Jun 05, 2012 2:07 pm

oldmanman wrote:thx for the reply! However, what do you mean by in file-server web details? How do i retrieve my key from generating the server?

when u add a fs on the main site, there u need to put FS key , it should be same as in the config file on FS

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#6 Postby oldmanman » Jun 05, 2012 2:24 pm

err.. when im adding a file server, i can only input these:

Server name
cgi-bin URL
files URL
Max disk usage Gb
Status

There is no FS key textfield.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#7 Postby oldmanman » Jun 06, 2012 3:11 pm

is something wrong with my file server? :( i cant input fs-key when adding server... the installation steps didnt state anything either

stdio
Posts: 65
Joined: Mar 27, 2012 4:05 pm
Location: Europe

#8 Postby stdio » Jun 06, 2012 3:25 pm

Contact me on gtalk stdio5 and I will help you.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#9 Postby oldmanman » Jun 08, 2012 3:09 pm

Anybody else can provide any ideas? I have been stuck for days T.T

admin
Site Admin
Posts: 1801
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#10 Postby admin » Jun 08, 2012 3:23 pm

Turn off SELinux (google for it).

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#11 Postby oldmanman » Jun 08, 2012 4:39 pm

hi thanks admin.. selinux is turned off
i'm printing a 0 with cat / selinux/enforce so its in permissive mode already.. reboot the server and still getting the fs.cgi error.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests