XFileSharing Pro - help me cron.pl have not been running

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
filescopy
Posts: 20
Joined: Sep 04, 2012 5:13 am
Contact:

help me cron.pl have not been running

#1 Postby filescopy » Sep 20, 2012 2:48 pm

Settings --

cron.pl have not been running for 999 hours. Set up cronjob or run it manually.

When I press. run it manually. More http://www.xxxxx.com/cgi-bin/cron.pl


Code: Select all

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

trinsic
Posts: 149
Joined: Dec 21, 2009 9:24 am

#2 Postby trinsic » Sep 20, 2012 10:28 pm

Check it is CHMOD to 755.

filescopy
Posts: 20
Joined: Sep 04, 2012 5:13 am
Contact:

#3 Postby filescopy » Sep 21, 2012 5:25 am

trinsic wrote:Check it is CHMOD to 755.


Yes ! cron.pl CHMOD to 755

Also the same.

trinsic
Posts: 149
Joined: Dec 21, 2009 9:24 am

#4 Postby trinsic » Sep 21, 2012 5:36 am

Run it then check your error logs.

filescopy
Posts: 20
Joined: Sep 04, 2012 5:13 am
Contact:

#5 Postby filescopy » Sep 21, 2012 9:41 am

Image

Image

trinsic
Posts: 149
Joined: Dec 21, 2009 9:24 am

#6 Postby trinsic » Sep 21, 2012 9:45 am

Check your apache logs.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests