XFileMirror - I updated to v1.2, I can't upload files

Message
Author
ChaoscripT
Posts: 5
Joined: Aug 23, 2010 12:27 pm

I updated to v1.2, I can't upload files

#1 Postby ChaoscripT » Jan 28, 2012 2:57 pm

Hi,
I updated my script to v1.2,
and now I can't upload files.

Site : www.FileMirror.co

Regards.

nick0425
Posts: 9
Joined: Jan 28, 2012 3:24 pm

#2 Postby nick0425 » Jan 28, 2012 3:27 pm

I have problem with 1.2 version too .
I did not solve it !
Hope your website can work well..

Kiosaki
Posts: 22
Joined: Jan 13, 2012 3:03 pm

#3 Postby Kiosaki » Jan 28, 2012 3:53 pm

I have another problem... uploadbar did't work for me, than i'm uploding file, and files did't uploaded on all mirrors...(

admin
Site Admin
Posts: 1824
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

Re: I updated to v1.2, I can't upload files

#4 Postby admin » Jan 30, 2012 6:51 am

ChaoscripT wrote:Hi,
I updated my script to v1.2,
and now I can't upload files.

Site : www.FileMirror.co

Regards.


You had incorrect permissions on cgi files. We've fixed that.
Responded to others by email.

ChaoscripT
Posts: 5
Joined: Aug 23, 2010 12:27 pm

#5 Postby ChaoscripT » Jan 30, 2012 7:34 pm

Thanks,
Works like a charm.

Regards.

nick0425
Posts: 9
Joined: Jan 28, 2012 3:24 pm

Re: I updated to v1.2, I can't upload files

#6 Postby nick0425 » Feb 16, 2012 2:07 am

You had incorrect permissions on cgi files. We've fixed that.
Responded to others by email.[/quote]

Admin you did not respond me ....

admin
Site Admin
Posts: 1824
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

Re: I updated to v1.2, I can't upload files

#7 Postby admin » Feb 16, 2012 5:42 am

nick0425 wrote:You had incorrect permissions on cgi files. We've fixed that.
Responded to others by email.


Admin you did not respond me ....[/quote]

Not sure what are you waiting for. You didnt specified what is your problem.


Return to “XFileMirror”