XFileSharing Pro - Install problem 500 error

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
MrJones
Posts: 26
Joined: May 28, 2012 4:51 pm

Install problem 500 error

#1 Postby MrJones » Jun 11, 2012 3:18 pm

Hello

I moved my files to a new host and i tried to install the xfs again but i get an 500 error.I have all the requirements from the install file and set permission to 755.

I saw on the forum some ppl had this problem and everyone fix it through email or pm to admin.
Any help would be wonderful.
thanks


====================================

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
=================================

FZee
Posts: 116
Joined: Mar 03, 2010 11:26 am

#2 Postby FZee » Jun 11, 2012 4:55 pm

What does your server logs say ? (Error_log)

That would help you specify the real cause of that error message.

knsshetty
Posts: 28
Joined: Jun 08, 2012 10:21 am

#3 Postby knsshetty » Jun 13, 2012 3:40 am

Check if you have proper Apache Mods installed. Also check cgi-bin has 755

stdio
Posts: 65
Joined: Mar 27, 2012 4:05 pm
Location: Europe

#4 Postby stdio » Jun 13, 2012 10:45 am

Most likely a permissions issue. Post your error_log.

MrJones
Posts: 26
Joined: May 28, 2012 4:51 pm

#5 Postby MrJones » Jun 13, 2012 3:15 pm

It's been fixed ..was a server issue


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests