XFileSharing Pro - Install problem

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
fokysss
Posts: 10
Joined: Dec 26, 2011 1:35 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Install problem

#1 Postby fokysss » Apr 10, 2012 9:28 am

Hello!

I have been trying all day yesterday and still can not install files properly!

Some time ago i did it without problems but now i keep getting error 500!

I looked on error logs and all i can see is this:

[Tue Apr 10 10:44:15 2012] [error] [client 65.52.110.16] Premature end of script headers: index_dl.cgi
[Tue Apr 10 11:00:46 2012] [error] [client 86.20.62.196] Premature end of script headers: index.cgi
[Tue Apr 10 11:06:53 2012] [error] [client 77.88.25.27] Premature end of script headers: index.cgi


I have completed all steps as far as i know from install tutorial and still getting this error!

OS Centos with Plesk Panel installed!

benster
Posts: 7
Joined: Jan 17, 2012 4:47 pm

#2 Postby benster » Apr 10, 2012 10:56 pm

go to the folder cgi-bin
and run the command " ./install_fs.cgi"
don't forget to chmod to 755

and than you can see where the error is
sometimes i get line 3 :
"use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);"
so i just delete this line and it works...

fokysss
Posts: 10
Joined: Dec 26, 2011 1:35 pm
Location: United Kingdom
Contact:

#3 Postby fokysss » Apr 10, 2012 11:42 pm

ok i have new error now

Can't connect to Mysql server. at Modules/DataBase.pm line 28.

fokysss
Posts: 10
Joined: Dec 26, 2011 1:35 pm
Location: United Kingdom
Contact:

#4 Postby fokysss » Apr 11, 2012 4:21 pm

1 last problem now i get error 500 when i enter download page

I removed this: "use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);" from index_dl.cgi but it did not help like it did with install.cgi and index.cgi

any suggestions?

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#5 Postby admin » Apr 11, 2012 4:31 pm

Just read installation instructions. You should run install.cgi, but not install_fs.cgi

fokysss
Posts: 10
Joined: Dec 26, 2011 1:35 pm
Location: United Kingdom
Contact:

#6 Postby fokysss » Apr 11, 2012 6:20 pm

I installed it script is installed with install.cgi
But i get this problem only with download page now when somebody upload files, and click on download link it sends you to error 500 page


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests