Internal Server Error

Free version of Xfilesharing

Moderator: admin

Message
Author
iznasty
Posts: 7
Joined: Sep 26, 2007 10:36 am

Internal Server Error

#1 Postby iznasty » Sep 26, 2007 10:38 am

am having problems with the installation:


[Tue Sep 25 20:31:05 2007] [error] [client 24.193.*.*] Premature end of script headers: index.cgi

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.0.59 (Unix) Server at www.youputit.com Port 80

I tried uploading in binary mode also use notepad ++, i'm out of ideas

admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

Re: Internal Server Error

#2 Postby admin » Sep 26, 2007 10:40 am

iznasty wrote:am having problems with the installation:


[Tue Sep 25 20:31:05 2007] [error] [client 24.193.*.*] Premature end of script headers: index.cgi

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.0.59 (Unix) Server at www.youputit.com Port 80

I tried uploading in binary mode also use notepad ++, i'm out of ideas


permissions on all .cgi files should be 755

iznasty
Posts: 7
Joined: Sep 26, 2007 10:36 am

#3 Postby iznasty » Sep 26, 2007 10:43 am

I have index.cgi , upload.cgi , and upload_status.cgi set to 755, am i missing anything?

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Sep 26, 2007 11:10 am

Probably your cgi files have windows linebreaks. To avoid this, use binary FTP mode when uploading cgi files.

iznasty
Posts: 7
Joined: Sep 26, 2007 10:36 am

#5 Postby iznasty » Sep 26, 2007 8:24 pm

ok have fixed this issue, i uploaded the xfilesharing.zip and used ssh to extract. that seemed to work.

matyjasz
Posts: 7
Joined: Oct 14, 2007 12:18 am

#6 Postby matyjasz » Oct 14, 2007 12:25 am

Hello,

I've done everything as described here an din similar posts and now I'm exhausted with fighting with that problem. Still error. cgi files with rights, rights checked against windows mistake, almost everything inside on 777..
I suppose it is some stuppid mistake, but cannot locate it
Please look on it on www.r4pid.com and advice...

thanks
matt

-----------------

A time later...
Now I don't understand anything :

Transfer complete!

.. and that's all. No links. No error msg.
Help pls.

admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#7 Postby admin » Oct 15, 2007 7:35 am

matyjasz wrote:Hello,

I've done everything as described here an din similar posts and now I'm exhausted with fighting with that problem. Still error. cgi files with rights, rights checked against windows mistake, almost everything inside on 777..
I suppose it is some stuppid mistake, but cannot locate it
Please look on it on www.r4pid.com and advice...

thanks
matt

-----------------

A time later...
Now I don't understand anything :

Transfer complete!

.. and that's all. No links. No error msg.
Help pls.


Replied in another thread. Take a look.


Return to “XFileSharing Free”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest