XFileSharing Pro - Issue With File Server (Since Updating To 2.0)

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
RockDiz
Posts: 135
Joined: May 05, 2011 4:47 pm
Contact:

Issue With File Server (Since Updating To 2.0)

#1 Postby RockDiz » Oct 25, 2012 3:52 am

When I updated to 2.0, one of my file servers started acting up.
I can upload to it but I couldn't download the file nor preview any mp3s (downloading and previewing mp3s worked on my other file servers)

I then checked httpd's log file (on file server) and found this:

Code: Select all

upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?)., referer: http://domain.com/

[error] attempt to invoke directory as script: /home/html/cgi-bin/


when I try to download, I get redirected to the 404 Not Found page with 'nginx' at the bottom.

I found the file within the file server by using the file id provided on the download page. I've downloaded it and was able to listen to the mp3 so uploading works, it just seems like NGINX is having trouble finding the file. I checked if the paths were correct within NGINX's conf file but everything seems to be in place.

How can I fix that? O_o
Last edited by RockDiz on Oct 25, 2012 4:06 am, edited 1 time in total.

bee199
Posts: 36
Joined: Aug 18, 2012 4:40 pm

#2 Postby bee199 » Oct 25, 2012 8:25 am

Did you set your Files url to look like this in Admin Servers:

http://yourdomain.com:8080/files ?

RockDiz
Posts: 135
Joined: May 05, 2011 4:47 pm
Contact:

#3 Postby RockDiz » Oct 25, 2012 4:22 pm

bee199 wrote:Did you set your Files url to look like this in Admin Servers:

http://yourdomain.com:8080/files ?


No,

I've tried that and then I got the error "No such file with this filename"

then I to put http://domain.com:8080/cgi-bin but that didnt' work either


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests