XFileSharing Pro - Issue with flash uploader

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
albumhunt
Posts: 21
Joined: Dec 28, 2012 8:51 pm

Issue with flash uploader

#1 Postby albumhunt » Jan 05, 2013 7:50 pm

So when uploading with regular uploader no issues at all. I use flash uploader the files upload but when done they show up with 0 file size. You go to download them they are empty.


Anyone else with this issue?

albumhunt
Posts: 21
Joined: Dec 28, 2012 8:51 pm

#2 Postby albumhunt » Jan 06, 2013 8:51 pm

My fs_key is blank do you think this could be it?

Stefanzm
Posts: 85
Joined: Apr 08, 2012 3:41 pm

#3 Postby Stefanzm » Jan 07, 2013 10:24 am

Set a fs key in db for the specified server ( 8 symbols ) and then write the same key into the file server XFSconfig .
Probably that will fix it .

albumhunt
Posts: 21
Joined: Dec 28, 2012 8:51 pm

#4 Postby albumhunt » Jan 08, 2013 10:15 pm

Did that and problem still not fixed. I also submitted a trouble ticket and its been 3 days still no response.

albumhunt
Posts: 21
Joined: Dec 28, 2012 8:51 pm

#5 Postby albumhunt » Jan 12, 2013 2:54 am

Ok it got fixed. So what happened was my file server had a OS partition and a second partition or mount for the files. With flash upload there is a tmp folder that made my first partition fill up to a 100% and then everything stopped working. So if this happens to you check that to make sure its not happening.


I wanted to make sure to come back and say how it was fixed just in case someone does a search and finds the thread.


I hate when people come back and say OOO fixed it and leaves lol.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests