XUpload - It stops working after a while!!

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
spyer
Posts: 28
Joined: Mar 27, 2008 9:53 am

It stops working after a while!!

#1 Postby spyer » Mar 27, 2008 9:57 am

Good day you all,

i've uploaded the Xupload files to my website.. everthing seems to be working fine untill i tried uploading some files.

when i try to upload a file... not so big sometimes.. as less as 1 Mb... the upload proccess will start and you'll see the bar and everything.. after a while the bar and everything will stop moving.. and stays like that for ever...

i don't know what seems to be the problem? can you help me?

http://easyups.net/xupload/upload_form.html <-- This is the link

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Mar 27, 2008 10:39 am


spyer
Posts: 28
Joined: Mar 27, 2008 9:53 am

#3 Postby spyer » Mar 27, 2008 10:55 am

PilgrimX182 wrote:Try this quick hack:
http://www.sibsoft.net/forum/upload-sta ... -t563.html


In "Wings_Of_Fire" case.. the progress would stop in IE7 but will still works fine on other browsers.

mine just stops working.. and i've tried it on Firefox.. the same problem..

my version of Xupload is updated with the hack. so it's got to be something else.

thank you for your replay.

spyer
Posts: 28
Joined: Mar 27, 2008 9:53 am

#4 Postby spyer » Mar 27, 2008 8:51 pm

any help?!!


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests