Its not creating accounts for Premium users after Payment...

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
awaisuk
Posts: 39
Joined: May 25, 2009 4:08 am

Its not creating accounts for Premium users after Payment...

#1 Postby awaisuk » Jul 06, 2009 3:07 am

Its not creating accounts for Premium users after Payment...

The payment has been made, but the guy account has not been updated to PREMIUM for X amount of days, why is that?

How to fix?

I checked ipn_logs.txt and it says this right after the payment info:

Code: Select all

Sun Jul  5 19:53:29 2009 : Got answer: LWP will support https URLs if either Crypt::SSLeay or IO::Socket::SSL
is installed. More information at
<http://search.cpan.org/dist/libwww-perl/README.SSL>.

Sun Jul  5 19:53:29 2009 : Error HTTP

th3hotcake
Posts: 51
Joined: Apr 07, 2009 7:24 pm

#2 Postby th3hotcake » Jul 06, 2009 3:13 am

You need the Crypt::SSLeay perl module installed.

Login to ssh and use this command:

Code: Select all

perl -MCPAN -e shell


Read instructions. You'll mostly just hit enter.

Then type this

Code: Select all

install Crypt::SSLeay

awaisuk
Posts: 39
Joined: May 25, 2009 4:08 am

#3 Postby awaisuk » Jul 06, 2009 3:17 am

Thanks, after that all users will automatically become PREMIUM?

th3hotcake
Posts: 51
Joined: Apr 07, 2009 7:24 pm

#4 Postby th3hotcake » Jul 06, 2009 3:19 am

Yes, they should.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests