lighttpd

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
honeynova
Posts: 1
Joined: Jun 04, 2007 4:30 pm

lighttpd

#1 Postby honeynova » Jun 04, 2007 4:31 pm

hi, i am runing a server with lighttpd, but i don't think there is any way to use mod_security with lighttpd, is it still possible to run xupload without that?
thanks

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Jun 05, 2007 5:47 am

lol, mod_security is NOT required for XUpload, we have mod_security .htaccess directive to fix it's caching effect only.

cyriltra
Posts: 5
Joined: Jul 02, 2007 7:40 pm

#3 Postby cyriltra » Jul 02, 2007 7:45 pm

Hello,

i'm using lighttp too and i have the same pb.

I can upload a file with all parameters, but i can't see progress bar. If i look into the temp dir while upload is in progress, i see nothing. Moreover, after upload is complete, il look the log file (in my temp folder) and have :

xx 2007-07-02 22:27:55 Query String : upload_id=919017595566&js_on=1
xx 2007-07-02 22:27:55 Starting upload. Size: 1867352
xx 2007-07-02 22:27:55 MSG:'test.mp3' already exist!<br>Renaming to 'test1.mp3'.
xx 2007-07-02 22:27:55 MSG:'test1.mp3' was saved successfully.
xx 2007-07-02 22:27:55 MSG:Transfer complete!
xx 2007-07-02 22:27:55 DONE

you, see everything is at the same time, so i think there is a kind of cache for upload.
Do you how to disable it for lighttpd

thank you

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Jul 04, 2007 6:48 am

Sorry, have no idea about this. Never used lighthttpd.

hellotipi
Posts: 6
Joined: Feb 01, 2008 6:36 pm

#5 Postby hellotipi » Feb 01, 2008 7:00 pm

Hello all

i am also trying to setup xupload on LightTPD, everything looks OK, files are uploaded correctly in the correct folder, but as above, I can't get the progress bar (what a pity)

do you have any clues where does the bug come from?

xupload is available @ http://ks353552.kimsufi.com/upload

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#6 Postby PilgrimX182 » Feb 04, 2008 7:16 am

Try our latest XUpload Pro 3. It have different progress update engine.

hellotipi
Posts: 6
Joined: Feb 01, 2008 6:36 pm

#7 Postby hellotipi » Feb 05, 2008 12:02 pm

thanks for your help, but i went back to good old apache :)


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest