XFileSharing Pro - login.html not being found?

Message
Author
bigideaguy
Posts: 4
Joined: Jan 19, 2010 8:08 pm

login.html not being found?

#1 Postby bigideaguy » Jan 19, 2010 8:14 pm

I installed the script and then i cant get the login.html to work, i found the file and tried logging in but it doesnt work, what am i doing wrong?

/home/filehost/public_html/captchas : 0777 : OK
/home/filehost/public_html/catalogue.rss : 0666 : OK
/home/filehost/public_html/files : 0777 : OK
/home/filehost/public_html/i : 0777 : OK
/home/filehost/public_html/sitemap.txt : 0666 : OK
/home/filehost/public_html/sitemap.txt.gz : 0666 : OK
/home/filehost/public_html/tmp : 0777 : OK
Templates/news_last.html : 0666 : OK
Templates/text-link-ads.html : 0666 : OK
XFSConfig.pm : 0666 : OK
XFileConfig.pm : 0666 : OK
api.cgi : 0755 : OK
cron.pl : 0755 : OK
dl.cgi : 0755 : OK
fs.cgi : 0755 : OK
index.cgi : 0755 : OK
ipn.cgi : 0755 : OK
ipn_log.txt : 0666 : OK
logs.txt : 0666 : OK
temp : 0777 : OK
text-link-ads.xml : 0666 : OK
up.cgi : 0755 : OK
upload.cgi : 0755 : OK
uploads : 0777 : OK



http://(an ip)/~filehost

http://(an ip)/~filehost/cgi-bin

/home/filehost/public_html/cgi-bin

/home/filehost/public_html/

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm

#2 Postby PowerChaos » Jan 20, 2010 6:11 am

can you give me a link to the website ??

i got the problem on my site that i need to work with http://WWW.yoursite.com instead of http://yoursite.com because els i dont stay logged in

but it seems that everything is fine

the login.html is located in the htdocs (root ) or in your case directly in the public/html folder

if it cant be found ? then i think your settings are still a bit wrong

the first , you dont use a domain name but http://(ip)/~filehost
or a virtual alias to that point

try to put a website on it to see if that fix the problem ?

Greets From PowerChaos

bigideaguy
Posts: 4
Joined: Jan 19, 2010 8:08 pm

#3 Postby bigideaguy » Jan 20, 2010 8:24 am

ok, i tried it on pirate3.com and still get the same issue

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm

#4 Postby PowerChaos » Jan 20, 2010 8:26 am

well , move this files from this location to the root

so 1 folder back (get tehm out of that folder)

http://pirate3.com/htdocs/

so if you go to http://pirate3.com then you need to see that index

and it will be fine

then i noticed to that the htacces is not working (there is no htacces i think ??)

let me know if that worked

Greets From The crasher

bigideaguy
Posts: 4
Joined: Jan 19, 2010 8:08 pm

#5 Postby bigideaguy » Jan 22, 2010 4:28 am

follow up:

IT was the htaccess file, thanks


Return to “XFileSharing Pro”