XFileSharing Pro - Moving to new hoster problem

Message
Author
Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

Moving to new hoster problem

#1 Postby Steve9e8 » Dec 27, 2014 9:35 am

Hello

I just moved my XFS pro to a new hoster, I applied the method in the following link :

support.sibsoft.net/knowledge_base.php?article_id=62

I moved the site ( public_html ) to the new hoster, and when I tried to import the Sql data base it didn't work !

I modified XFileConfig.pm and XFSConfig.pm and changed the folder name and domain to the new ones ...

It still doesn't work ... So would you please help me to move the script in the right way,,

Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

#2 Postby Steve9e8 » Dec 27, 2014 9:36 am

This is the error I have when I try to import the sql database :

Code: Select all

--
-- Database: `*******_xfspro`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `Bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `Bans` (
`usr_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL,
`ip` int(20) unsigned NOT NULL,
`reason` varchar(32) DEFAULT NULL,
`created` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
UNIQUE KEY `usr_id` (`usr_id`,`ip`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

#3 Postby Steve9e8 » Dec 27, 2014 5:02 pm

Here is the error log :

[Sat Dec 27 11:41:37 2014] [error] [client ] suexec policy violation: see suexec log for more details

[Sat Dec 27 11:41:37 2014] [error] [client ] Premature end of script headers: index.cgi

[Sat Dec 27 11:41:37 2014] [error] [client ] File does not exist: /home/****/public_html/500.shtml



I didn't modify ( index.cgi )... so what do you think the problem is ?

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#4 Postby ankurs » Dec 28, 2014 8:31 pm

Make sure you have correct file permissions and Perl modules installed.

Use mysqldump to restore old database backup file.

Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

#5 Postby Steve9e8 » Jan 02, 2015 8:50 pm

Hello ...

Thanx for reply ...

I installed the required perl modules :

Code: Select all

- perl-libwww-perl.noarch
- perl-DBI
- perl-DBD-MySQL
- perl-GD
- LWP::UserAgent


Beside I made sure about disabling ( suexec ) file ... But the script still shows " 500 internal server error " ... the error log shows now :

Code: Select all

[Fri Jan 02 15:19:30 2015] [error] [***********] (2)No such file or directory: exec of '/home/****/public_html/cgi-bin/index.cgi' failed

[Fri Jan 02 15:19:30 2015] [error] [client ***********] Premature end of script headers: index.cgi


About the permissions its :

index.cgi : 755
XFileConfig.pm : 666
XFSConfig.pm : 666

Is there any error in the permissions, or there are some missing perl modules or what ?

admin
Site Admin
Posts: 1833
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#6 Postby admin » Jan 08, 2015 7:40 pm

Check if all folder on the way to index.cgi have correct permissions, so apache can access index.cgi
Also try to execute index.cgi from console (if you have ssh access).

fokys
Posts: 8
Joined: Jul 07, 2013 11:00 am

#7 Postby fokys » Jan 09, 2015 9:22 pm

suexec policy violation: see suexec log for more details

This is to do with user who owns the files.
Check the user who owns files and make sure you set the correct one for all the files in your web server directory.

oldman
Posts: 17
Joined: Oct 20, 2012 2:40 pm

#8 Postby oldman » Sep 03, 2015 7:00 am

fokys wrote:
suexec policy violation: see suexec log for more details

This is to do with user who owns the files.
Check the user who owns files and make sure you set the correct one for all the files in your web server directory.


Sorry for bumping up such an old post but I am facing this exact issue.
error: target uid/gid (501/501) mismatch with directory (501/501) or program (0/0) or trusted user (0/10)

How do I change the ownership?


Return to “XFileSharing Pro”