XFileSharing Pro - No embed code on video mod

Message
Author
glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am

No embed code on video mod

#1 Postby glumbo » Jul 06, 2011 6:01 am

I don't see a place to copy embed code for videos. I only see it for mp3s

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am

#2 Postby glumbo » Jul 09, 2011 12:35 am

Anyone?

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am

#3 Postby glumbo » Jul 13, 2011 5:03 pm

Bump

ShareVolume
Posts: 11
Joined: Jun 21, 2011 1:28 pm

#4 Postby ShareVolume » Jul 13, 2011 5:06 pm

I noticed only premium users could embed video on my application, it took some editing to show the embed code for registered/nonregistered users.

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am

#5 Postby glumbo » Jul 14, 2011 9:13 am

For me, even premium users do not see an embed code. It would be nice if admin could answer

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#6 Postby ankurs » Jul 14, 2011 10:09 am

have you enabled embed for those usergroups ?

ShareVolume
Posts: 11
Joined: Jun 21, 2011 1:28 pm

#7 Postby ShareVolume » Jul 14, 2011 12:44 pm

Admin is out of office until the 19th.

To enabled embed code for all user groups go to;
Settings > User Limits and near the bottom you will see;

Show video embed code

Just check that for all your user groups and viola.

glumbo
Posts: 211
Joined: Mar 11, 2011 6:26 am

#8 Postby glumbo » Jul 14, 2011 10:18 pm

I swear I checked that page already... I feel so stupid now. Thanks guys!


Return to “XFileSharing Pro”