Path problem on IIS6

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
red_ifo
Posts: 5
Joined: Jul 31, 2008 8:30 pm

Path problem on IIS6

#1 Postby red_ifo » Apr 26, 2009 1:45 pm

I am trying to get xUpload Pro installed on an IIS server and have run into a path difficulty. When trying to view upload_form2.html I am getting a javascript error:

Error: unterminated string literal
Source File: http://badger-utility.com/cgi-bin/uploa ... gs&xmode=1
Line: 2, Column: 8
Source Code:
<pre>Can't locate XUploadConfig.pm in @INC (@INC contains: . c:/Perl/lib c:/Perl/site/lib) at d:\inetpub\badger-utility\cgi-bin\upload.cgi line 8.

The top 8 lines in upload.cgi are:

#!Perl
### XUpload PRO3.0
### SibSoft.net (Jan 2008)
use strict;
use lib '.';
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use CGI qw/:standard/;
use XUploadConfig;

I know there is probably a simple answer to this, but I'm not aware of it. Any help would be greatly appreciated.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Apr 26, 2009 7:43 pm

Add chdir('dir-to-the-cgi-bin-folder'); in the second line of the script.

red_ifo
Posts: 5
Joined: Jul 31, 2008 8:30 pm

Still getting JS error

#3 Postby red_ifo » Apr 26, 2009 8:10 pm

I added:

chdir('d:\inetpub\badger-utility\CGI-BIN');

to the second line of upload.cgi and I'm getting the same JS error. I tried escaping the backslashes also and it had no effect.

red_ifo
Posts: 5
Joined: Jul 31, 2008 8:30 pm

Any ideas?

#4 Postby red_ifo » Apr 27, 2009 7:37 pm

Do you possibly have any ideas about this? I have used this script on an IIS machine before but haven't run into this path problem.


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests