Possible to have multiple sub folders & upload Folders

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

Possible to have multiple sub folders & upload Folders

#1 Postby Roosta21 » May 10, 2007 11:10 am

Hi is it possible to have mulitple subfolders for xupload pro

ie www.mydomain.com/uploadspace1

www.mydomain.com/uploadspace2


With each of them uploading to a different place

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » May 10, 2007 11:21 am

Yes. There are 2 ways to do this: using hidden field with forlder name OR create 2 upload modes in config and specify mode in upload form. Second way is much secure.

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#3 Postby Roosta21 » May 10, 2007 12:07 pm

Do you have any examples of codes to put in the confirguration file & upload form? Is there a limit to how manu sub folder you can use, as presently I need 4

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » May 10, 2007 6:59 pm

If you've purchased XUpload Pro, you can see that there are by default already 2 upload modes in config. You can create as many as you want, no limitation. Just specify mode number in 'xmode' hidden field in upload_form.html.

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#5 Postby Roosta21 » May 11, 2007 8:22 am

Ok thanks,
Yes I 've purchased the pro version so i'll have a look at it,

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#6 Postby Roosta21 » May 21, 2007 12:55 pm

Hi,
Is this the line you change with the upload.html

<input type="hidden" name="xmode" value="2">

As it doesn't seem to work still takes me to the '1' setting in the config file

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#7 Postby Roosta21 » May 21, 2007 1:28 pm

Aplogies seems to work fine now, may have been an issue with the browser caching the page

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#8 Postby PilgrimX182 » May 21, 2007 1:59 pm

Strange. How do you know it's taking 'Setting 1'?

What version is in the upload.cgi ?

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#9 Postby Roosta21 » Jun 06, 2007 3:39 pm

arggh when I look at it again.. it doesn't work it just uploads to the same location... which is 1 in the config

what line do you you change in the upload.html

as I assumeed it was the value in

<input type="hidden" name="xmode" value="2">

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#10 Postby PilgrimX182 » Jun 07, 2007 5:16 am

That is correct, 'xmode' hidden field. This should work fine.
What's your upload_form.html URL?

Roosta21
Posts: 12
Joined: May 10, 2007 11:06 am

#11 Postby Roosta21 » Jun 07, 2007 8:01 am

I've pm'd you the address..


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests