XUpload - post variables not displayed in post.cgi

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
wavedave
Posts: 3
Joined: Oct 05, 2006 7:24 pm

post variables not displayed in post.cgi

#1 Postby wavedave » Oct 06, 2006 5:04 am

I have "url_post" set to "post.cgi" in XUploadConfig.pm (pro v.2.2)
My upload and the redirection works, but the post.cgi page is blank.
All of the variables are listed in my email notice. How can I get them
to be displayed by post.cgi?

Note: I'm using an older version of Perl: 5.00503

I'd be grateful to anyone who might be able to assist me. Thank you.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Oct 06, 2006 10:20 am

Make sure you have URL to your post.cgi script in url_post field in XUploadConfig.pm

probably you have it in redirect_link field now.

wavedave
Posts: 3
Joined: Oct 05, 2006 7:24 pm

#3 Postby wavedave » Oct 06, 2006 10:28 am

Thanks for the reply, but it's in the right place:

Code: Select all

 # URL to send all input values from upload page
 url_post        => 'http://mysite.com/uploader/post.cgi',

 # The link to redirect after complete upload
 redirect_link   => 'http://mysite.com/uploader',

ripclaw
Posts: 4
Joined: Mar 10, 2007 12:06 am

#4 Postby ripclaw » Mar 14, 2007 12:09 am

I was able to pull the following information from post.cgi.

Content-type: text/html att_original:Uniden.txt
att:Uniden7.txt:
att_status:OK. renamed to:Uniden7.txt
title:
problem:
solution:
category:Active Directory
keywords:
MAX_FILE_SIZE:8000000
popup:on
aid:3
submit1:Submit/Save
css_name:
tmpl_name:
target_dir:/var/www/htdocs/testkb/uploads

I am using php, and I try to pull the filename by using
$att = $_POST['att'];
but I get nothing. If i set it to 'att_original' or 'att_status' I get the values above. Any ideas?

* XUpload 2.6 Free
* IE
* Linux


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests