XFileSharing Pro - Error happened when generating Download Link

Message
Author
amateur
Posts: 6
Joined: Aug 09, 2012 12:42 am

Error happened when generating Download Link

#1 Postby amateur » Oct 02, 2012 6:35 pm

Hello today I just saw a Error on my website and I do not know what to do.

Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
(500 Can't connect to xxxxx.com:80 (Bad hostname 'xxxxx.com') )

Thank you for your help.

zuzizan
Posts: 17
Joined: Jul 28, 2012 12:40 pm

#2 Postby zuzizan » Oct 02, 2012 6:47 pm

that mean that there is no connection between the script and the file server
check if your file server is down

amateur
Posts: 6
Joined: Aug 09, 2012 12:42 am

#3 Postby amateur » Oct 02, 2012 7:15 pm

Thank you for rethinking the site worked well today and then I try to download a file it leaves me this message when I try granny load a file it does not link
Excuse me for my language because I write in French and I translate Langlais

zuzizan
Posts: 17
Joined: Jul 28, 2012 12:40 pm

#4 Postby zuzizan » Oct 02, 2012 7:39 pm

no problem
as i said something wrong with file server adresse
500 Can't connect to xxxxx.com:80 (Bad hostname 'xxxxx.com') )
does xxxxx.com:80 avaible ? does it work ?
your file server is hosted on the same server as your site ?

amateur
Posts: 6
Joined: Aug 09, 2012 12:42 am

#5 Postby amateur » Oct 02, 2012 7:53 pm

Thank you for rethinking problem occurs is when I connect but not when I'm not connected it works very well.
Yes I have everything on a single server I just bought a new server for all files I will separate

zuzizan
Posts: 17
Joined: Jul 28, 2012 12:40 pm

#6 Postby zuzizan » Oct 02, 2012 10:31 pm

oh man your english is really bad
that could happen for to many reasons
check dns
check if there is enough disk space
delete all folders and files within the folder "files" /home/username/public_html/files/

amateur
Posts: 6
Joined: Aug 09, 2012 12:42 am

#7 Postby amateur » Oct 03, 2012 5:19 pm

Thank you for your help man my english is not me lol Google is my problem and I'll make a backup and I will remove slowly to detect the problem


Return to “XFileSharing Pro”