XFileSharing Pro - [BUG] Premium expiration 1 year (FIXED)

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

[BUG] Premium expiration 1 year (FIXED)

#1 Postby Namaless » May 02, 2008 2:28 pm

Try to get more 12 mounth and not displayed correctly.

Regards.
Last edited by Namaless on May 06, 2008 7:06 am, edited 1 time in total.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » May 05, 2008 6:06 am

Explain detaily please.

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#3 Postby Namaless » May 05, 2008 7:01 am

PilgrimX182 wrote:Explain detaily please.

In user management if you set premium account plus 1 year view a bug..

Regards.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » May 05, 2008 7:18 am

Still not sure what do you mean.
In this screen: "/?op=admin_user_edit&usr_id=XX" ? You change "Premium expiration" field there? What value do you use?

Or you mean you extend all premium account with "Extend all Premium Users subscribtion for [X] days" ?

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#5 Postby Namaless » May 05, 2008 1:28 pm

PilgrimX182 wrote:Still not sure what do you mean.
In this screen: "/?op=admin_user_edit&usr_id=XX" ? You change "Premium expiration" field there? What value do you use?

Or you mean you extend all premium account with "Extend all Premium Users subscribtion for [X] days" ?

First option.

Insert date example: 2009-05-06 00:00:00 for today. Try in demo site but not possible.. try in your station.

Regards.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#6 Postby PilgrimX182 » May 05, 2008 6:20 pm

Tried today. Worked fine. What is your error?

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#7 Postby Namaless » May 05, 2008 9:43 pm

PilgrimX182 wrote:Tried today. Worked fine. What is your error?

Not show premium with plus 11 mounth.. Not a problem, but the time not correctly..

The error get into user edit, and the text with error is after premium expiration input field..

Now understand?

Regards.

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#8 Postby Namaless » May 06, 2008 7:07 am

I have tried new version and works correctly.
Sorry for time spend to fix this bug.

Regards.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#9 Postby PilgrimX182 » May 06, 2008 9:24 am

No, there was a bug when date is +-2 days but +1 year. Was bug with Time::Elapsed module, I've replaced it with another one. Now works just fine.

Also added search to My Files screen and improved Abuse Reports system, just update Reports table SQL structure from install.sql file manually.

Everything inside latest uploaded ZIP.

Namaless
Posts: 107
Joined: Apr 20, 2008 12:10 pm
Location: Italy

#10 Postby Namaless » May 06, 2008 9:53 am

PilgrimX182 wrote:No, there was a bug when date is +-2 days but +1 year. Was bug with Time::Elapsed module, I've replaced it with another one. Now works just fine.

Also added search to My Files screen and improved Abuse Reports system, just update Reports table SQL structure from install.sql file manually.

Everything inside latest uploaded ZIP.


mmm.. when go to my home testing new version.. :)


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests