XFileSharing Pro - Premium registration do not work

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
adrideh
Posts: 18
Joined: Aug 14, 2008 8:07 am

Premium registration do not work

#1 Postby adrideh » Sep 04, 2008 4:15 pm

I have setup the premium payment through paypal and I have successfully received the fund once someone has paid.

However, the paid user did not automatically upgraded into premium. Please advise what is the error configuration possibility.

Thanks

adrideh
Posts: 18
Joined: Aug 14, 2008 8:07 am

are the admins on vacation ?

#2 Postby adrideh » Sep 05, 2008 11:38 am

Please answer admins...

aznganster94
Posts: 3
Joined: Sep 08, 2008 1:04 am

#3 Postby aznganster94 » Sep 08, 2008 1:05 am

I experience the same, whats up with this?

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Sep 08, 2008 7:16 am

Check you ipn_logs.txt and PM or e-mail me them if there's something wrong.

ipn.cgi chmoded 755?

aznganster94
Posts: 3
Joined: Sep 08, 2008 1:04 am

#5 Postby aznganster94 » Sep 08, 2008 11:44 pm

Mon Sep 8 18:52:57 2008 : Error HTTP
Mon Sep 8 19:01:53 2008 : Prepared POST data: $VAR1 = {
'payer_id' => '9N9858TZH4DEU',
'verify_sign' => 'AIkKNboJiyuxWLOHUlzTd3lpqCSxAMuYeETpMQ3EDIJ.s6WuWseN9pZ5',
'residence_country' => 'PT',
'custom' => 'm3v75lh6pw',
'txn_id' => '2J4886360M2724106',
'payment_gross' => '5.00',
'receiver_id' => 'TRTEUJL76UKPA',
'last_name' => 'Fonseca',
'receiver_email' => '****',
'item_number' => '',
'payment_type' => 'instant',
'business' => '****',
'shipping' => '0.00',
'payment_status' => 'Completed',
'payer_email' => '****',
'quantity' => '1',
'txn_type' => 'web_accept',
'charset' => 'windows-1252',
'payment_fee' => '0.50',
'tax' => '0.00',
'item_name' => ' Premium',
'notify_version' => '2.5',
'mc_gross' => '5.00',
'payment_date' => '16:01:49 Sep 08, 2008 PDT',
'mc_fee' => '0.50',
'receipt_id' => '0920-7832-3017-6487',
'protection_eligibility' => 'None',
'payer_status' => 'unverified',
'first_name' => '****',
'mc_currency' => 'USD'
};


Blanked out a few stuff.

adrideh
Posts: 18
Joined: Aug 14, 2008 8:07 am

#6 Postby adrideh » Sep 09, 2008 2:59 pm

the ipn_log.txt is already in 755

however, nothing on the ipn_log.txt... What's wrong ?

aznganster94
Posts: 3
Joined: Sep 08, 2008 1:04 am

#7 Postby aznganster94 » Sep 20, 2008 1:38 am

still waiting for an answer. I don't see a problem in it.

Thanks.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#8 Postby PilgrimX182 » Sep 22, 2008 10:15 am

Hmm..."Error HTTP" in logs means there was and error when resubmitting data back to PayPal.
Make sure paypal_url in config is "https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr", not sandbox one.
You can PM me FTP/SSH access so I make some tests with sandbox paypal backend. Probably your server have some connectivity problems with PayPal one.

hongquanpc
Posts: 4
Joined: Oct 14, 2008 2:37 am
Contact:

I also like.

#9 Postby hongquanpc » Oct 28, 2008 4:44 am

I also like. Help me.

Tue Oct 28 11:14:26 2008 : Prepared POST data: $VAR1 = {
'payer_id' => '86WTNCFC9KH96',
'verify_sign' => 'ALpixNlrHqN8LqVhpQ4rNpz.NTYLA9wdBs1c0h8WrmA93kfGI9nEpV6y',
'residence_country' => 'VN',
'custom' => 'vsjxcf9f0f',
'txn_id' => '1MM9614870079741P',
'payment_gross' => '3.00',
'receiver_id' => 'JDEN9F25CWX7E',
'last_name' => 'Trung',
'receiver_email' => '[email protected]',
'item_number' => '',
'payment_type' => 'instant',
'business' => '[email protected]',
'shipping' => '0.00',
'payment_status' => 'Completed',
'payer_email' => '[email protected]',
'txn_type' => 'web_accept',
'quantity' => '1',
'charset' => 'windows-1252',
'payment_fee' => '0.40',
'tax' => '0.00',
'item_name' => 'AZSHARING',
'notify_version' => '2.5',
'mc_gross' => '3.00',
'payment_date' => '21:15:55 Oct 27, 2008 PDT',
'mc_fee' => '0.40',
'protection_eligibility' => 'Ineligible',
'payer_status' => 'verified',
'first_name' => 'Vu Duc',
'mc_currency' => 'USD'
};

Tue Oct 28 11:14:26 2008 : Got answer: LWP will support https URLs if the Crypt::SSLeay module is installed.
More information at <http://www.linpro.no/lwp/libwww-perl/README.SSL>.

Tue Oct 28 11:14:26 2008 : Error HTTP

hongquanpc
Posts: 4
Joined: Oct 14, 2008 2:37 am
Contact:

return site!

#10 Postby hongquanpc » Oct 28, 2008 4:48 am

Order finish back to site messager :

Your payment have not verified yet.
Please refresh this page in 1-3 minutes

I'm waiting 10 min refresh but still the

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#11 Postby PilgrimX182 » Oct 28, 2008 7:13 am

You need to install Crypt::SSLeay perl module to support SSL protocol.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest