Problem with contact form and with free users

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Hlias
Posts: 14
Joined: May 03, 2009 2:01 am

Problem with contact form and with free users

#1 Postby Hlias » May 03, 2009 2:09 am

Hello people.

First of all let me tell you that your script is great but i have some problems with it.
Now my problems....
First of all when someone wants to send us an e-mail via the contact form on our website although he get this msg Message sent successfully.
No e-mail arrives on our mailbox..
There is no error msg so i can not understand what is going wrong.
About the free/anonymous users although on the settings.. we have set:
Max bandwidth per day 300mb and Max bandwidth last 1 days 300mb too.
There are free users who download files bigger than 300mb.
How can we solve these problems?
There are too serious for us!!!
Could you please add on the next version max bandwith per hour please!!

abboodeh
Posts: 94
Joined: Jan 23, 2009 6:31 pm

#2 Postby abboodeh » May 03, 2009 11:10 am

when someone wants to send us an e-mail via the contact form on our website although he get this msg Message sent successfully.


check your email if it's working, check the spelling in the site settings.

for the other prblem, wait for Pilgrim :)

banimp3
Posts: 24
Joined: Dec 06, 2009 5:23 pm

#3 Postby banimp3 » Dec 06, 2009 5:24 pm

I have the same issue with the contact form. the emails doesn't arrive to my email box when a user complete the contact form.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Dec 07, 2009 9:03 am

Probably sendmail is not configured on your server.
Try to use SMTP server to send email, set it up in config with these fields:

Code: Select all

 # SMTP settings (optional)
 smtp_server   => '',
 smtp_user     => '',
 smtp_pass     => '',

banimp3
Posts: 24
Joined: Dec 06, 2009 5:23 pm

#5 Postby banimp3 » Dec 07, 2009 8:26 pm

Hello,

I think that is not a sendmail problem because the confirmation email when a user got registered is received perfect. However, I tried adding the SMTP settings in the config and I got this error:

Software error:

SMTP auth() command failed: No such file or directory
Need MIME::Base64 and Authen::SASL todo auth

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

banimp3
Posts: 24
Joined: Dec 06, 2009 5:23 pm

#6 Postby banimp3 » Dec 07, 2009 9:32 pm

Its fixed now,

I just install the perl modules

MIME::Base64
Authen::SASL

If any one face the same issue just fallow this:

login to perl console running this command as root: cpan

after you're in the perl console type the next commands to install:

install MIME::Base64
install Authen::SASL


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests