XFileSharing Pro - Problem with uploading files

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
KristiKristo
Posts: 35
Joined: Jan 04, 2011 11:11 pm

Problem with uploading files

#1 Postby KristiKristo » Apr 04, 2011 2:14 am

Hello
I'm facing a serious problem, my users (including me), cannot upload files to the website. Everything seems to be working good, but after upload, it appear only "File Uploaded" and thats all.

File is not seen in My Files page.

What is the problem?

Regards
Kristi

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Apr 04, 2011 8:28 am

Make sure your fileserver resolve your domain to right IP. Usually this is DNS update problem.

KristiKristo
Posts: 35
Joined: Jan 04, 2011 11:11 pm

#3 Postby KristiKristo » Apr 04, 2011 9:33 am

When I'll try do change in Server section from domain to the server IP, I get the following message:
File Server tests:
api.cgi: OK
temp dir exist: OK
temp dir mkdir: OK
temp dir rmdir: OK
tmp dir exist: OK
tmp dir mkdir: OK
tmp dir rmdir: OK
upload dir exist: OK
upload dir mkdir: OK
upload dir rmdir: OK
htdocs dir exist: OK
htdocs dir mkdir: OK
htdocs dir symlink: OK
htdocs dir symlink del: OK
htdocs dir rmdir: OK
config read: OK
config write: OK
fs.cgi: ERROR Can't connect to *****.com:80 (Bad hostname) LWP::Protocol::http::Socket: Bad hostname '*******.com' at /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/LWP/Protocol/http.pm line 51.
upload.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK

Can you please give me some more information how can I solve this problem?


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests